Hlavní obsah
Lidé a společnost

Saša Rašilov opustil manželku a děti kvůli bohaté ženě. Jejich rozvod nikdo nečekal

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia commons/Public domain

Rozvod Vandy Hybnerové a Saši Rašilova vůbec nikdo nečekal. Vždycky působili tak šťastně. Jenže lásce se nedá poroučet. I když herečka udělala vše proto, aby muže získala zpátky, nakonec se musela smířit se samotou.

Článek

Vanda Hybnerová nikdy nechtěla být rozvedenou ženou, a to proto, že její rodiče se kdysi rozvedli a ona jim to nemohla dlouho odpustit. Brala to od nich jako velkou zradu, hlavně když táta od rodiny odešel, ho nechtěla už nikdy vidět. Toho chtěla ušetřit i svoji rodinu, což se jí ale zrovna nepovedlo. Rozpad jejich manželství vzbudil obrovské pozdvižení. Hybnerová z Ulice a Saša Rašilov ze seriálu Sestřičky a Modrý kód si slíbili věčnou lásku, a navíc spolu měli dvě děti dcery Josefínu a Antonii. A právě pro ně byl odchod táty tím nejhorším, co je mohlo potkat. Až v dospělosti se dcery dokázaly o svém dřívějším utrpení, kdy zůstaly ze dne na den samy jen s mámou, rozpovídat.

Saša Rašilov opustil manželku a děti kvůli bohaté partnerce

Prvorozená dcera Josefína nesla rozvod rodičů velmi špatně. Dokonce začala trpět depresemi, kvůli nimž pak měla problém i se studiem. I maminka měla vážné obavy, zda vůbec školu dokončí. Sestrám vadilo i to, že mezi rodiči panovalo velké dusno. A není, čemu se divit. Vztah Vandy a Saši byl velmi vyhrocený. Zpočátku prý chtěla Hybnerová vzít manžela zpátky, ale údajně si uvědomila, co jí a dětem provedl, a od té doby mu nemohla přijít na jméno. Když zjistila, že pravděpodobně nebyla chyba jen u ní, rozhodla se od bývalého manžela úplně odpoutat. Dokonce odešla z divadla, kde spolu hráli. „Bylo mi to nepříjemné,“ prozradila Vanda.

Foto: Wikimedia commons/Public domain

Jejich rozvod nikdo nečekal

Nejvíc se jí dotklo to, že manžel utekl za jinou. Dal se dohromady s bohatou podnikatelkou Věrou Miťkovou, do které se zamiloval až po uši. Plánoval s ní společnou budoucnost, ale osud se mu pomstil. Jeho milenka ho opustila. Vybrala si movitého a atraktivního Izraelce. Pro Rašilova to byla krutá rána. Její jméno měl dokonce vytetované na paži. Zklamání, které potkalo Rašilova, mu Hybnerová tak trošku přála, a to proto, aby si uvědomil, co po jeho odchodu také prožívala. O to víc, že nedokázala pochopit, že po více než dvaceti letech se její manžel sbalil ze dne na den a opustil vše, co společně vybudovali.

Herečka se netají tím, že si při rozvodu prošla opravdovým očistcem. Upnula se na hraní a na práci na statku. Pak ale poznala závodníka rallye Jakuba Chouru a svět byl zase nádherný. Hýřila úsměvem a vtipem, a hlavně byla znovu zamilovaná. Nyní sice není známo, zda jejich vztah ještě trvá, ale herečka vypadá že je spokojená. Ve volných chvílích se Hybnerová věnuje milovaným zvířatům a dcera Josefína z ní udělala babičku. Rašilov se oženil s kolegyní Ludmilou Němečkovou, se kterou má dvě dcery.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz