Hlavní obsah
Lidé a společnost

Prachař žene Rybovou do náruče milence: Důvodem mají být deprese a nevěry

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz/Zakoupená licence

Někteří kolegové Lindy Rybové si všimli, že herečka není ve své kůži. Povídá se, že za to mohou trable s manželem Davidem Prachařem. Jde to s nimi z kopce a Linda Rybová už to psychicky nezvládá. To se proslýchá v zákulisí českého showbyznysu.

Článek

Vydržet v manželství s Davidem Prachařem je prý pro krásnou blondýnku ze seriálu Ulice stále větší problém. „Na smrt myslím každý večer. Snažím se jí vysmát,“ řekl nedávno herec. Hodně lidí tímto výrokem překvapil. Vypadá to, že je tak trochu chodící depresí. Pokud je to pravda, Rybové se nikdo nemůže divit, když po boku takového muže ztrácí energii, ale i víru v lepší zítřky. Že se u Prachaře něco děje, se mělo poprvé projevit v soutěži Star Dance, kde vypadl jako první ze soutěžících. Jeho ego to pravděpodobně neuneslo a začal se uzavírat do sebe. I když se ho manželka snažila podporovat, bylo to horší a horší.

Prachař žene Rybovou do náruče milence

Někteří lidé tvrdí, pokud to půjde takto dál, Rybová skončí v náručí jiného muže a bude to vina Prachaře, který ji k milenci v podstatě dožene svým chováním. Nedávno se spekulovalo o tom, jestli herečka nemá něco s kolegou z Ulice Martinem Fingerem. V seriálu jsou partnery, takže se nevyhnou obětí či polibku. A podle všeho to mezi nimi jiskří i mimo kamery. Prachař prý býval v minulosti velmi zábavným společníkem. Žádný morous, jak se jeví nyní mnoha lidem. Nastalý útlum mohl způsobit také jeho věk, ale má však vedle sebe krásnou a úžasnou partnerku, která by mu s jeho trápením jistě ráda pomohla. Otázkou je, jestli si o pomoc dokáže říct. Možná by mohlo znovu utrpět jeho citlivé ego.

Foto: Wikipedia commons/Public domain

Manžel Lindy Rybové David Prachař.

Jsou důvodem deprese nebo dokonce milenky

Není vyloučeno, že za manželskými problémy stojí i něco jiného. Někteří mluví o tom, že jí byl Prachař nevěrný a ne jednou. V minulosti dokázal, že je toho schopný, když svoji exmanželku Danu Batulkovou podváděl právě se svou současnou manželkou. Jejich trable jsou prý už delší dobu a manželé jen čekali, až jejich děti povyrostou do věku, kdy budou schopni případný rozvod rodičů pochopit. V mnoha případech je lepší si jít každý svojí vlastní cestou, než prodlužovat vztah, který nefunguje. A nikdo nepochybuje o tom, že by si Linda Rybová brzy našla někoho, kdo se k ní hodí lépe. Stále totiž patří k našim nejkrásnějším herečkám a muži ji leží u nohou a stojí na ni frontu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz