Hlavní obsah

Taťána Kuchařová je terčem kritiky. Po urážkách manžela nedostává pracovní nabídky a lidé ji nesnáší

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jindřich Nosek (NoJin), CC BY-SA 4.0 , via Wikimedia Commons

Bývalá Miss World Taťána Kuchařová se v poslední době ocitla pod palbou kritiky. Důvodem jsou její výroky týkající se bývalého manžela Ondřeje Brzobohatého a LGBT komunity. Situace zašla tak daleko, že lidé z okolí se obávají o její duševní zdraví.

Článek

Taťána Kuchařová se v médiích svěřila s intimními detaily ze svého manželství s Ondřejem Brzobohatým, pravděpodobně ve snaze očistit své jméno během rozvodového řízení. To však nevyšlo asi tak, jak si představovala, a nakonec se všechny její výroky obrátily proti ní. Veřejnost se postavila na stranu jejího bývalého manžela a Taťána Kuchařová se stala terčem ostré kritiky.

Tu zažívá především na internetu, kde si lidé neberou servítky a jasně dávají najevo, co si o modelce myslí. Naopak její přátelé se jí snaží bránit a věří, že se vše vysvětlí a všichni uvidí, že ona nelže. „Taťána se snaží působit jako silná žena, ale ta zlost lidí na ni doléhá. Mám o ni strach, aby to vůbec psychicky zvládla,“ prozradil zdroj z jejího okolí.

Ztráta fanoušků a poškození image

Taťána Kuchařová si také velmi rozházela vztahy se svými sledujícími nejen na sociálních sítích, ale také podporovateli. Její výroky se totiž některým nelíbí a mnoho jejích fanoušků se cítí dotčeno a uraženo. Na sociálních sítích se objevily reakce tipu, že by neměla transsexuály urážet, nebo, že je pokrytecká a zlá. Někdo se dokonce otevřeně zeptal, kde je její boj za práva a rovnost. Celá tato nepříjemná situace má negativní dopad nejen na její osobní život, ale i na budoucí kariéru. Některé firmy s modelkou totiž nechtějí ani spolupracovat, což je pro její budoucnost velký problém.

Psychická zátěž a nejistá budoucnost

Tlak veřejnosti a neustálá kritika mohou mít vážný dopad na její psychické zdraví. Taťána Kuchařová se ocitla v obtížné situaci, ze které se jen tak nedostane, alespoň ne do té doby, dokud bude se svým manželem řešit své problémy u soudu. Její okolí má o modelku velké obavy, bojí se především její duševní pohodu a schopnost zvládnout současnou situaci.

Je důležité si uvědomit, že i veřejně známé osobnosti jsou lidé, kteří mohou dělat chyby. Zůstává otázkou, zda se Taťána Kuchařové podaří tuto krizi překonat a obnovit svou reputaci, nebo se bude muset zaměřit na zcela jinou kariéru, kde nebude muset oslovovat známé firmy pro placenou spolupráci. Bude to vyžadovat čas, upřímnou sebereflexi a možná i veřejnou omluvu za nevhodné výroky.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz