Hlavní obsah

Vánoční pohadky

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

S uvedeným článkem souhlasím, většinou se shodneme

Článek

Ještě bych ráda připojila svůj názor na pohádku Princ mamánek. Takovou hrůzu jsem snad ještě neviděla. Jestli si pan Budař myslí, že naše děti se těší na to, že je někdo už v útlém věku bude strašit smrtí a rakvemi, tak s ním určitě není něco v pořádku! Mám už 69 let, viděla jsem už mnoho pohádek, ale tohle bych opravdu "pohádkou “ nenazývala. Byl to spíš nějaký nepovedený horor, který byl i pro pochopení nás starších velký oříšek. Původně jsem si myslela, že to bude o tom, že princ žije se svými rodiči na krásném zámku a vůbec se mu nechce odstěhovat, natož oženit. Matka mu dohazuje různé nevěsty, převážně z jiných zemí a krajů, on se samozřejmě brání, nechce opustit dobré bydlo a už vůbec se nechce starat sám o sebe.....atd. Pohádka naprosto nesplnila mé očekávání a bylo to prostě zbytečné vyhození peněz. Nikdy už ji vidět nemusím a myslím, že většina lidí a děti také ne. Blanka

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám