Hlavní obsah

Návrat krále české pop music: Marek Ztracený chystá velkolepé turné

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=112661250

Fanoušci, zbystřete! Po dvou letech ticha se na pódia vrací jeden z nejoblíbenějších českých zpěváků - Marek Ztracený. A věřte, že jeho comeback bude stát za to!

Článek

Když Marek Ztracený (39) v roce 2023 oznámil, že si dá od koncertování pauzu, mnozí nechápali. Ale důvod byl prostý a krásný zároveň - chtěl se věnovat rodině, především svému synovi.„Uvědomil jsem si, že dětství mého syna je nenahraditelné. Nechtěl jsem jednou litovat, že jsem o něco přišel,“ vysvětlil tehdy Marek své rozhodnutí.

A jak strávil ty dva roky? S malým Markem procestovali svět a užívali si společné chvíle. Nezapomínal ani na svou půvabnou manželku Marcelu. Zdá se, že rodinná idylka Ztraceného nabila novou energií! A to je dobře, protože už teď se těšíme na nové koncerty, jak uvádí web Freelite.cz.

ZPÁTKY TOUR: Návrat ve velkém stylu

Teď přichází zpráva, na kterou všichni netrpělivě čekali. Marek Ztracený ohlásil své dosud největší turné s výmluvným názvem ZPÁTKY TOUR. „Ty dva roky mimo pódia byly pro mě neskutečně cenné. Mohl jsem se věnovat rodině, nabrat síly a zamyslet se nad tím, co chci v hudbě a životě dělat dál,“ svěřil se Marek Ztracený na Instagramu. Turné odstartuje v červnu příštího roku a slibuje být opravdovou hudební bombou!

Marek slibuje, že půjde o jeho dosud nejenergetičtější show. A nebude v tom sám! Na pódiu ho doprovodí speciální hosté. „Můžete se těšit na úžasnou Kateřinu Marii Tichou jako hudebního hosta. A o bezpečí se postará záchranář Marek Dvořák,“ láká fanoušky Ztracený. Je vidět, že si Marek svou pauzu skutečně užil a načerpal inspiraci. Teď se nemůže dočkat, až znovu rozezpívá davy fanoušků. „Neskutečně se těším na tu jedinečnou atmosféru, která na mých koncertech vždycky panuje,“ dodává s úsměvem.

Takže, milí fanoušci, připravte se! Marek Ztracený se vrací a bude to jízda! Už teď je jasné, že ZPÁTKY TOUR bude událostí roku. Nenechte si ujít šanci být u toho!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz