Hlavní obsah

Mnoho povyku pro nic? A$AP Rocky a Pharrell Williams by nesouhlasili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Bobby Rohál

Pokud jsi typický český fanoušek hip hopu, máš na sobě manšestrové kapsáče a ve walkmanu až do omdlení točíš Lords of The Undeground a Onyx z roku ’93, asi to přeskoč.

Článek

A$AP Rocky totiž odšpuntoval kampaň ke svému novému albu „Don’t Be Dumb“, které zaujme v jeho sólové diskografii pozici číslo 4.

Se singlem „RIOT (Rowdy Pipe’n)“, který už možná znáte i z reklamy, mu pomohl Pharrell Williams a v „credits“ je mimochodem uveden také Tyler, the Creator.

Důležitý člen A$AP Mob energická videa umí a když si někdo může dovolit do vizuálu také tank, znamená to, že už je docela vlivný.

Úplně povrchní to však není – jeden z harlemských lídrů nové školy, jemuž doma neprostírá stůl nikdo menší, než Rihanna, totiž přináší docela hluboké bars…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz