Hlavní obsah
Umění a zábava

Klíšťata se snaží svrhnout Fialovu vládu! Policie je bezmocná!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Přes tuto pásku se dostala převrat chtějící klíšťata. Nedostatek morálních hodnot, který vedl klíšťata k překročení této pásky, je zarážející.

Dnes v ranních hodinách se před Strakovou akademií objevilo několik set klíšťat, které měsíce plánovaly svržení vlády Petra Fialy. Pracovníci mají zákaz vyjít ven, zavřely se všechny okna a dveře. Boj proti nim je velmi obtížný.

Článek

V ranních hodinách 29. 5. léta páně 2023, mezi šestou a osmou hodinou ranní, bylo objeveno před vchodem do areálu Strakovy akademie několik set klíšťat. Polici to nahlásili přicházející pracovníci úřadu české vlády. Policie téměř okamžitě přijela na Kosárkovo nábřeží, a uviděla nepočitatelné množství klíšťat, přibližující se nebezpečnou rychlostí ke svému cíli.

„Přicházející členovci z podkmene klepítkatců, třídy pavoukovců, řádu roztočů a čeledi klíšťatovitých, převážně zastánců druhu klíšťat obecných, jsme viděli již z velké dálky. Až na Karla, který si zapomněl brýle. I přes to, že většina členů skupiny byly klíšťata obecná, našli se i jiní parazité a nebezpečný hmyz. Například klíšť lužní, piják lužní, několik členů Strany soukromníků a Láďa Hruška. Pohybovali se směrem k instituci rychlostí půl kilometru za hodinu. Takováto rychlost je zcela přes jakékoli předpisy.“ Říká člen městské policie Prahy 1, který se zúčastnil následující akce prvních 15 minut, Lukáš Černý.

Následně provedené akce, za účelem zajištění oblasti a zabránění vstupu klíšťat, se ukázaly být jako neúspěšné. Již v deset hodin ráno obepnuli policisté hranice akademie páskou, nosící nápis „Vstup zakázán“. Přes tu se však klíšťata dostala, aniž by se jakkoli pozastavila nad morálními dopady tohoto činu. Po druhé zkusili policisté zavřít bránu, vedoucí do areálu akademie. Jelikož však má v sobě plot i brána díry, klíšťata bez problémů prolezla. V té chvíli si police zamezila vstup. Následující dvě hodiny se hrdinní strážníci snažili dostat přes ostrý plot. Mezitím pracovníci akademie použili testy na encefalitidu a boreliózu.

„Sama jsem se nabídla. Byla moje povinnost zachovat ostatní spolupracovníky v bezpečí. Otestovala jsem deset nejrychlejších tvorů, kteří byli pravděpodobně ti nejvýše postavení v pokusu o přepadení našeho zaměstnání. Z deseti testovaných nevyšel pozitivně pouze Láďa Hruška. Tomu naše psychiatrička diagnostikovala již od pohledu pouze hraniční poruchu osobnosti.“ Říká zaměstnankyně, donucena k otestování nebezpečných tvorů, jelikož prohrála v kámen nůžky papír s ostatními kolegy, Alena Němcová.

Při příchodu z nebezpečného testování paní Němcová předpověděla, že již není čas uprchnout, a že klíšťata budou u vchodu již na pár minut. Její předpověď se lišila pouze o tři hodiny. Tím prakticky zachránila život desítkám lidí, kteří by chtěli bláhově utíkat před rychle se přibližující hrozbou.

Řešení vymyslel kolem čtvrté hodiny odpolední žák, doposud užívajíc si nápaditý doprovodný program exkurze, Petér Troska. Vyšplhal po schodech do třetího patra, otevřel okno, ke kterému ještě nestihly teroristé dolézt. Zeptal se jich na otázku „Proč to děláte?“. To pravděpodobně nikdo z vůdců teroristické organizace neplánoval. Velení vyslalo jasný vzkaz. „My nevíme“. V té chvíli začali klíšťata prchat zpátky do veřejných parků, ve kterých nemohou ublížit nikomu hodnostnějšímu, než zvířatům, bezdomovcům, a nižší střední třídě obyvatelstva. Až v osmé hodině večerní se prostor, mezi vchodem do budovy a vchodem do zahrad zcela vyklidil. Nikdo nebyl zraněn, kromě jednoho dobrovolného hasiče, Karla Hrubiána, který si doma zapomněl brýle a zakopl o plazícího se Petra Bajera.

Proč se zvyšuje počet teroristických útoků v České Republice? Odpověď nám možná nabídne psycholog Melichar Prokop.

„Pokud se podíváte na statistiku, zjistíte, že počet teroristických útoků na území ČR vzrostl za posledních dvacet let několikanásobně. Mezi léty 1869 a 1972 nebyl zaznamenán jediný teroristický útok. Od roku 1972 je však toto již pátý útok. Pokud se ale na statistiku nepodíváte, uvidíte prázdný bílý papír. Tam není o útocích napsáno cokoli. Jde o to, jak se na problematiku díváte. Svým způsobem je toto pouze začlenění do západního světa.“ Říká zadní český psycholog.

Na místě byl zadržen Ladislav Hruška. Za vlastizradu a následný pokus o podplacení strážníka ledvinami svého syna, hrozí muži pokuta v hodnotě dvou set českých korun. V nejkrajnějším případě může soud udělit podmínku na rok za mřížemi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám