Hlavní obsah
Umění a zábava

Diváci kritizují Chili, ta ale ve StarDance předvedla, že by mohla být favoritkou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Freepik.com, Creative Commons Attribution

Další ročník StarDance je tady a představila se v něm i diváky kritizovaná kuchařka Chili Ta Thuy. A rozhodně to nevypadalo, že by měla soutěž brzy opustit. Dokonce může být jednou z favoritek letošní řady.

Článek

Chili Ta Thuy si pamatují zejména příznivci kuchařské show vysílané na televizi Nova s názvem MasterChef Česko. Přestože soutěž Chili nevyhrála, dokázala, že je skvělou kuchařkou a v kuchyni se rozhodně neztratí. To jí ale nestačilo. Rozhodla se totiž, že televizním divákům ukáže, že je multitalentovanou osobností, ve které toho dřímá víc, než se na první pohled může zdát.

Po MasterChef Česko se zúčastnila pěvecké soutěže Superstar, kde předvedla, že je i talentovanou zpěvačkou. K její smůle to ale opět k vítězství, ani k postupu do finále, nestačilo. A tak zkusila štěstí ještě do třetice v reality show o přežití Survivor. Tam diváky překvapila tím, že dokáže přežít i na pustém ostrově, kde se musí doslova bojovat o každý kousek potravy. Probojovala se až do užšího výběru a nakonec skončila na 4. místě.

Když byly v dubnu letošního roku oznámeny celebrity, které se zúčastní nové řady StarDance, jméno Chili Ta Thuy figurovalo mezi nimi. Netrvalo to ale dlouho a na hlavu kuchařky se snesla vlna kritiky. Diváci byli rozhořčeni a kritizovali Chili, že se „nacpe“ úplně všude. V komentářích ji označovali za outsidera soutěže či za někoho, kdo si na celebritu jen hraje. A vyjadřovali také své naděje, že ze StarDance vypadne jako jedna z prvních.

Chili se k celé věci osobně vyjádřila. Snažila se vyvrátit pomluvy, které se na její hlavu před několika měsíci snášely prakticky denně. Podle jejich slov je pouze soutěživá a to je v naší zemi vnímáno často s negativní konotací. Ani kritika ji ale neodradila od toho, aby nakonec do taneční soutěže nastoupila. A rozhodně neprohloupila.

Po prvním díle StarDance je totiž jasné, že Chili ještě může hodně zamíchat kartami. Její výkon byl totiž velmi sebevědomý a přesvědčivý. Ve dvojici s Jakubem Mazůchem jim to neobyčejně ladilo a kuchařka se při tanci dokázala odvázat. Porota na ní hodnotila kladně zejména to, že působila naprosto přirozeně a ukázala svou vnitřní energii.

Ti, co doufali, že Chili brzy vypadne, tak možná budou mít smůlu. StarDance je sice z části o sympatii diváků, kteří zaslanými sms hlasy vyjadřují podporu svým favoritům a oblíbencům, stejné slovo má ale i odborná porota, která svým bodovým hodnocením postup soutěžních párů značně ovlivňuje. Pár Chili Ta Thuy a Jakub Mazůch získal od poroty dvacet dva bodů, což bylo třetí nejvyšší hodnocení celého večera.

Ať už si Chili dokáže diváky tancem dostat na svou stranu či nikoli, jedno je jisté. Podařilo se jí dokázat, že je opravdu multitalentovanou osobností, která se ničeho nebojí a do všeho jde po hlavě. Umí vařit, zpívat, hrát a nyní předvedla, že umí i perfektně tančit. Teď bude hodně záležet na tom, jak zatancuje ve druhém přímém přenosu příští sobotu. Po něm už totiž bude následovat první vyřazování.

Zdroj:

wikipedia.cz, extra.cz, idnes.cz, StarDance 12.10.2024

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz