Hlavní obsah
Sport

Novinka ve vzdělávání: Cosmopolitan Institute chystá vzdělávání, které nabízí i slavný Real Madrid!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Cosmopolitan Institute

logo Cosmopolitan Institute of Education

Cosmopolitan Institute of Education (CIE) se nachází na prahu zahájení jedinečného programu v České republice - Master of Sports Administration (MSA). Tento pilotní projekt, přináší revoluční změnu ve vzdělávání pro sportovní manažery.

Článek

Cosmopolitan Institute of Education (CIE) se nachází na prahu zahájení jedinečného studijního programu v České republice - Master of Sports Administration (MSA). Tento pilotní projekt, který bude spuštěn již v průběhu února 2024, přináší revoluční změnu v oblasti postgraduálního vzdělávání pro sportovní manažery. Cílem je vybavit studenty komplexními znalostmi a dovednostmi, které jsou klíčové pro úspěšnou kariéru v dynamickém světě sportovního managementu.

CIE nastoluje nový přístup ke vzdělávání v oblasti sportovního managementu a sportovním prostředí. Program MSA je navržen tak, aby poskytoval širokou paletu znalostí z různých disciplín nezbytných pro úspěšnou práci v oblasti sportovního managementu. Studenti se mohou těšit na intenzivní kurzy zahrnující nejen tradiční oblasti jako management, marketing a právo, ale také na předměty zaměřené na ekonomii, řízení organizace, komunikaci a psychologii. Tento multidisciplinární přístup zajistí, že absolventi programu budou rozumět všem aspektům sportovního odvětví a poznají, co vše obnáší řízení sportovního klubu.

Praktická orientace a odborníci ze sportovního prostředí

Co odlišuje program MSA od tradičních akademických kurzů je jeho silný důraz na praktickou výuku a aplikaci teoretických poznatků. Semináře a workshopy budou vedeny zkušenými profesionály a odborníky ze sportu, kteří přinesou do výuky cenné praktické zkušenosti a příklady z reálného prostředí. Tato praxí orientovaná metodologie pomůže studentům programu MSA lépe porozumět výzvám a příležitostem, které sportovní management a sportovní prostředí přináší.

Cíle a vizionářská mise programu

Základním cílem programu MSA je povznést úroveň odbornosti mezi sportovními funkcionáři, manažery, trenéry a aktivními hráči. Program si klade za úkol nejen poskytnout studentům vědomosti potřebné pro efektivní řízení sportovních klubů a organizací, ale také rozvíjet jejich schopnosti a dovednosti, které jsou důležité pro jejich profesní růst a rozvoj. Záměrem je vytvořit novou generaci sportovních manažerů, kteří budou schopni čelit výzvám moderního sportovního průmyslu.

Inspirace a ambice: Srovnání s globálními standardy

Program MSA čerpá inspiraci z podobných postgraduálních vzdělávacích programů po celém světě, včetně prestižních institucí jako je Escuela Universitaria Real Madrid Universidad Europea spojená se slavným Realem Madrid. Zakladatel projektu MSA, Mgr. Dominik Kejdana, MBA, zdůrazňuje, že cílem programu je poskytnout vzdělávací příležitosti, které jsou srovnatelné s mezinárodními standardy: „My v Cosmopolitan Institute chceme vytvářet příležitosti pro další vzdělávání sportovních manažerů k budování kvalitnější budoucnosti sportu v České republice. Je důležité, aby se nejen možnosti vzdělávání, ale i manažeři klubů, neustále vyvíjeli a byli schopni se adaptovat na aktuální trendy ve společnosti a sportu.

Zahájení programu Master of Sports Administration v Cosmopolitan Institute of Education je významným krokem vpřed pro vzdělávání sportovních manažerů v České republice. S kombinací teoretických znalostí, praktických zkušeností a mezinárodních vzorů, MSA nabízí nejen vzdělání, ale také cennou příležitost pro všechny, kteří se chtějí stát lídry ve světě sportovního managementu.

Pro více informací navštivte stránky Cosmopolitan Institute:

www.cosmopolitan-institute.eu

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám