Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta Hanychová na kauze se Soukupem a Mesarošovou vydělala velký balík

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz (licence)

Agáta Hanychová.

Poslední týden bulvárem hýbou události kolem vztahů Jaromíra Soukupa. Média spekulují, že má vztah s kamarádkou své bývalé partnerky Agáty Hanychové. Ta však nemá důvod ke smutku, na celé kauze vydělala velké peníze.

Článek

Bývalý šéf TV Barrandov Jaromír Soukup se v pátek 30. srpna vrátil z dovolené ve Španělsku, konkrétně z Marbelly, kde vlastní nemovitost. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby na palubě stejného letadla k velkému překvapení všech, kteří hltají společenské zprávy, nebyla také bývalá modelka a dnes realitní makléřka Dominika Mesarošová. Mimochodem kamarádka Agáty Hanychové, bývalé partnerky Jaromíra Soukupa.

Při příletu je načapali paparazzi fotografové webu Expres.cz a okamžitě to strhlo vlnu spekulací, zda návrat Soukupa s Mesarošovou znamená, že jsou spolu. Bulvár to začal považovat za hotovou věc. Nutno ale dodat, že Jaromír Soukup ani Dominika Mesarošová nic takového absolutně nepotvrdili.

V kauze zatápěla sama Agáta

Spekulace by možná postupně uhasly, kdyby se do celé věci nevložila sama Agáta Hanychová. Bývalá partnerka Jaromíra Soukupa, se kterým mají společnou dcerku Rozárku, začala telefonovat Soukupovi, Mesarošové a dokonce i do redakcí bulvárních médií, která toho okamžitě využila k pokračování příběhu.

Na první pohled to od Agáty Hanychové vypadalo jako reakce zhrzené bývalé partnerky, jejíž kamarádka by měla randit s jejím bývalým mužem. Při bližším pohledu se ale zdá, že Agáta jako zkušená internetová podnikatelka celou kauzu pojala hlavně jako byznys.

Už delší dobu totiž provozuje úspěšný podcast na Herohero s kamarádkou Ornellou Koktovou. Minulý čtvrtek se ukázalo, že všechny telefonáty do redakcí, Soukupovi i kamarádce Mesarošové byly součástí natáčení dalšího dílu jejich podcastu.

Velká reklama na podcast přinesla nové sledující

A díky tomu, že se telefonátů chytila bulvární média, která vydala několik článků, a díky příspěvkům, které sama Agáta zveřejňovala na svém Instagramu, v nichž slibovala, že k celé kauze zveřejní exkluzivní informace, výrazně stoupl zájem o jejich podcast.

Podle webu ČRzprávy.cz přibylo téměř přes noc podcastu Agáta a Ornella přes dva tisíce předplatitelů. Ještě před kauzou měl jejich účet kolem pěti tisíc předplatitelů a v den vydání dílu o Soukupovi a Mesarošové přesahoval sedm tisíc. Další výpočty už jsou jednoduché.

Jen v září vydělají milion korun

Každý jeden předplatitel musí zaplatit šest eur, aby se mohl dívat. Podle aktuálního kurzu se jedno euro prodává za 25 korun. Díky aktuální kauze Agátě a Ornelle přibyly dva tisíce sledujících, tím si vydělaly navíc kolem 300 tisíc korun. Aktuálně mají 7139 odběratelů, což znamená, že jen za měsíc září vydělají více než milion korun. Předplatné je vždy na měsíc.

Samozřejmě nutno dodat, že Herohero si účtuje 10 procent z tržeb a něco jistě stojí pronájem techniky a studia na natáčení. Zisk také bude třeba zdanit. I tak ale Agátě a Ornelle jen v září zbyde více než 800 tisíc korun, které si patrně rozdělí, a to už je hezká výplata…

Jestli se tedy v celé kauze směje někdo poslední, je to Agáta Hanychová. Koneckonců i reakce Dominiky Mesarošové na Instagramu byla výmluvná: „Tak přátelé, zajímalo by mě, kolik z vás včera utratilo zbytečných 6 euro?“ ptala se svých sledujících.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám