Hlavní obsah

Proč si ministr Blažek vybral Nejedlého a ne masáž prostaty?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Justice.cz

Ministr Pavel Blažek z ODS

Příběh už známe. Ten den děsně pršelo, tak moc, až se politik musel ukrýt před přívalem vody v restauraci, kde se bavil i lobbista Nejedlý. Proč nevolil ministr raději jiné vzrušení?

Článek

Kdybyste si měli vybrat – masáž horkými žínkami, hebké předměty, olej, krásná masérka, erotická energie, a na přání i masáž prostaty… Anebo Martin Nejedlý, lobbista, bývalý poradce Miloše Zemana s vazbami na Rusko. Ke které z těchto dvou možností byste raději utekli před deštěm?

Ministr Blažek z ODS se prý v žižkovské restauraci Taverna Olympos schoval před deštěm, protože kousek odsud bydlí. Taverna v pražské ulici Kubelíkova sousedí také s tantrickým masážním studiem, je velká škoda, že ministrovy kroky omylem nezabloudily sem!

Jistě by tak vlivného návštěvníka nenechali moknout! Mohl totiž zažít to samé jako po „náhodném a nešťastném“ setkání s Nejedlým, ale místo mediální masáže by mu zůstala jen ta tantrická. Příjemnější. Naštvaná by byla možná jen paní Blažková.

Totiž. Mohl si dopřát masáž pro muže, která začíná úvodním rozhovorem, to bylo jistě stejné i s Nejedlým. Už ale pochybuji, že mu lobbista dopřál „vzrušení, které stoupá a klesá ve vlnách nejen v oblasti pánve, ale v celém těle“, což ale tantra slibuje! Ale kdo ví, třeba měli i s Nejedlým takhle vzrušující témata…

Nabídka masáže garantuje „blízkost, lásku, něhu a intimitu,“ o to se také Blažek v taverně připravil, protože jeho rande s Nejedlým intimní rozhodně nebylo, alespoň ne tak, jak očekával.

Anketa

Kam byste se raději schovali před deštěm?
K Nejedlému
0 %
Na tantru
100 %
Do večerky
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasoval 1 čtenář.

Další bod, který ukazuje, že Blažek šel do špatných dveří, je příslib: „tantra nemá za cíl vyvrcholení, pokud ale přirozeně nastane, je to zcela v pořádku. Nesmí se však stát nutností ani cílem.“ No a teď už je jasné, že schůzka s Nejedlým vyvrcholení měla a hádám, že si ministr osobně nemyslí, že tohle vyvrcholení je zcela v pořádku. Bohužel je zatím jen mediální, protože premiér Fiala svému ministrovi stále věří.

Ministr měl smůlu, že šel do podniku, kde příslib „diskrétnost vaší návštěvy je u nás samozřejmostí“ bohužel neplatí, o dveře vedle by ho měl.

Jisté je jen to, že oba rituály, jak tantra, tak Nejedlého dýchánek, mají stejnou tečku. V tantře to je po masáži prostaty na přání ještě „závěrečné posezení“ a po party s Nejedlým to bylo závěrečné posezení s premiérem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám