Hlavní obsah

Domy Třebusice v prodeji a ihned k nastěhování nízkoenergetické a pasivní rodinné domy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: www.domytrebusice.cz

Domy Třebusice. Rodinné domy se vyznačují díky zvoleným moderním technologiím nejen nízkými provozními náklady a zdravým vnitřním prostředím, ale také výtečnou dopravní dostupností z hlavního města, kam se automobilem dopravíte již za čtvrt hodiny.

Článek

Developerská společnost RED Development dokončila výstavbu první etapy projektu Domy Třebusice. Rodinné domy se vyznačují díky zvoleným moderním technologiím nejen nízkými provozními náklady a zdravým vnitřním prostředím, ale také výtečnou dopravní dostupností jak blízkého Kladna, tak i hlavního města, kam se automobilem dopravíte již za čtvrt hodiny.

První etapu projektu tvoří šestice trojdomů, které se nacházejí za východním okrajem Třebusic. Malá venkovská obec s pouhými zhruba 500 obyvateli vytváří poklidný rámec pro nerušené a bezpečné rodinné bydlení, zvláště i proto, že lokalita je umístěna u slepé ulice, která je odbočkou z hlavní silnice vedoucí z Třebusic na Koleč, a je tedy neprůjezdná.

Foto: www.domytrebusice.cz

Mapa domy třebusice

Nízkoenergetické a pasivní trojdomy jsou navrženy v totožné dispozici 4 + kk na stejně velké ploše 100m2. Ke každému domu náleží oplocená zahrada na pozemcích o velikostech od 167 m2 až po 385 m2.  Před vchodem do každého z domů vznikne vedle chodníku volná zpevněná plocha ze zámkové dlažby, která slouží pro parkování rezidentů daného domu. Okolí domu počítá s užitím množství zeleně, která zaručí soukromí a naváže na okolní krajinu.

Moderní konstrukce domů představuje nejefektivnější technologii výstavby současnosti. Základem je skelet z lehké vysokopevnostní zinkované ocelové konstrukce, inovativní provětrávaná fasáda poskytuje skvělé zateplení a snižuje energetickou náročnost. Úsporný provoz zajišťuje tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým vytápěním. O zdravé bydlení se postará systém s rekuperací umožňující přívod čerstvého, čistého a filtrovaného vzduchu do místností. Není proto třeba větrat a nedochází tak k dalším tepelným ztrátám.

Foto: www.domytrebusice.cz

Domy Třebusice

Obec má základní občanskou vybavenost. Pár minut chůze od domů se nachází zastávka autobusu u centrálního parku s dětským hřištěm, kapličkou, pomníkem Jana Husa a Obecním úřadem, v jehož objektu vznikla rekonstrukcí v roce 2021 moderně vybavená obecní knihovna se zasedací místností a útulným posezením pro čtenáře. Přestavbou obecní školy z roku 1932 funguje v obci Mateřská škola DUHA Třebusice. Úplný výčet občanské vybavenosti doplňuje obchod se smíšeným zbožím a místní pohostinství. Další nezbytnosti důležité pro spokojené žití najdete v sousedním Brandýsku. Kromě mateřské a základní školy je tam pošta (obojí také v o něco málo vzdálenější obci Koleč) a jsou tam i ordinace praktických lékařů. Když dostanete chuť na dobré pečivo, máte to jen kousek z Brandýsku k prodejně proslulé Cvrčovické pekárny.

Na jaře příštího roku odstartuje druhá etapa projektu, v níž vzniknou další 4 dvojdomy. Výhodou této moderní technologie je rychlost výstavby. Do 3 měsíců je stavba připravena k nastěhování. Za prostorný dům s plochou 100 metrů čtverečních a zahradou přitom zaplatíte tolik, kolik byste v Praze dali sotva za byt 2+kk. Trojdomy v Třebusicích jsou proto nejen skvělou šancí, jak si pořídit komfortní bydlení, ale i výhodnou investicí při koupi celého trojdomu, nebo v této fázi prodeje i větší části projektu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám