Hlavní obsah
Názory a úvahy

StarDance: Josef Maršálek zůstává. Už se s tím smiřte

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Midjourney (generováno AI)

Televizní diváci vyřadili Marka Adamczyka a Lenku Noru Návorkovou.

Josef Maršálek ve StarDance zůstává, tentokrát zaslouženě.

Článek

Soutěžící za sebou mají šestý soutěžní večer, kdy se na filmovou hudbu tančilo tango, jive a waltz. Jako každý týden jsme i tentokrát shlédli více či méně vydařená vystoupení, ale všichni, a to včetně sympatického, lidmi oblíbeného Josefa Maršálka, do toho na trénincích jistě dali vše, aby zatancovali co nejlépe.

Mimochodem, zatímco Josef Maršálek byl pochválen za jeho zatím nejlepší tanec ve StarDance, kterým se svou taneční partnerkou získal 22 bodů, Vavřinec Hradílek neměl svůj den a od poroty si vysloužil pouhých 15 bodů. Nejnižší hodnocení tanečnímu páru udělil pan Chlopčík, a to sice tři body. Není to na pováženou? Ve StarDance přesto zůstávají a diváci v šestém soutěžním večeru vyřadili Marka Adamczyka a Lenku Noru Návorkovou, kteří tančili jive na hudbu z filmu Top Gun a od poroty získali 21 bodů.

Maršálek zůstává a je to v pořádku

Každý týden čtu rozhořčené komentáře o tom, jak je soutěž nespravedlivá a lidé, kteří posílají hlasy Josefovi Maršálkovi, snad definitivně přišli o rozum. Prý jde vidět, jací taneční barbaři mezi námi žijí a vůbec nejhorší je zloba, kvůli které nešetří ani nevybíravými urážkami. Kdybych je zmínila, musela bych se zastydět. Tohle si Josef Maršálek rozhodně nezaslouží a jsem přesvědčená o tom, že hejtři by mu své nenávistné myšlenkové pochody jen ztěží řekli do očí.

Štve vás to? Vypněte televizi!

Josef Maršálek se svou taneční partnerkou Adrianou Maškovou byli porotou zařazeni na čtvrté místo tabulky ze šesti, ale jak víme, v konečném rozhodnutí to nehraje významnou roli. Nejsilnější slovo mají diváci, kteří mají jasno. Maršálek musí vyhrát!

A víte, že bych se ani nedivila, kdyby to tak skutečně dopadlo? Bylo by to historicky poprvé, kdy se absolutním vítězem stal někdo, kdo sice netancuje nejlépe (výjimky potvrzují pravidlo), za to je velmi oblíbený.

Z minulých ročníků soutěže zmíním Václava Vydru, Lukáše Pavláska a Pavlu Tomicovou, kteří v tanci tolik nevynikali, ale diváci nepřestávali posílat hlasy. Samotní soutěžící by už vyřazení možná ocenili, ale lidé u televizních obrazovek je chtěli vidět i v dalších dílech. Nikdo z nich se ovšem nestal vítězem StarDance. Budeme svědky první série, kdy ve finále nezvítězí kvalita tance, ale oblíbenost tanečníka? Není to vyloučeno. Smiřte se s tím, že odborná porota hodnotí taneční kvality a lidé z davu posílají hlasy svým oblíbencům. Štve vás to? Ke sledování pořadu vás nikdo nenutí.

Stane se Josef Maršálek vítězem soutěže nebo dřív vypadne?

Jsem zvědavá, jak se budou vyvíjet další taneční kroky Josefa Maršálka v soutěži StarDance. Nakročeno má slušně, ale pokud by ho náhodou televizní diváci v některém z následujících tanečních večerů vyřadili, v soutěži by chyběly sladkosti, jimiž skvělý cukrář obšťastňuje své taneční kolegy, moderátory a porotu.

A dokážete si představit, že Josef Maršálek vypadne a po závěrečném tanci ho ostatní tanečníci budou zvedat nad hlavu? Ještěže v soutěži zůstává také silný kajakář Vavřinec Hradílek, který se zvedačkami nemá problém.

Nechme se překvapit, jak to celé dopadne a rozhodnutí diváků neberme tak vážně, abychom si jím nechali zkazit dobrou náladu. Vždyť StarDance nás má hlavně bavit.

Anketa

Kterému tanečnímu páru ve StarDance fandíte?
Eva Adamczyková a Jakub Mazúch.
35,6 %
Iva Kubelková a Martin Prágr.
22,9 %
Vavřinec Hradílek a Kateřina Bartuněk Hrstková.
4,9 %
Darija Pavlovičová a Dominik Vodička.
26 %
Josef Maršálek a Adriana Mašková.
10,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1341 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz