Hlavní obsah
Umění a zábava

Harašení v metru - 11. pokračování Metrovin, příběhů z metra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Pexels

Harašení v metru - 11. pokračování Metrovin, příběhů z metra

Článek

„Dlouho jsem se tak nezasmála, jako včera v metru,“ pravila kolegyně. To víte, že jsem byla zvědavá, také se ráda směji.

„Představ si,“ vypráví dál, „že na Florenci vešel - co vešel, on přímo vplul - rozjařený chlápek. Takový bodrý seladon to byl. Jeho pozornosti pochopitelně nemohla ujít pohledná dívka. Stála u tyče a držela se, obrácená k němu zády. Milý pán si ji bedlivě prohlédl zkoumavým pohledem. Bylo na něm přímo vidět, že ocenil její štíhlou postavu, zejména pak ho zaujalo kulaťoučké pozadí. Svůdně se rýsovalo v přiléhavé sukni, která pokračovala dlouhýma, ladnýma nohama v lodičkách. Kdo by tohleto mohl vydržet, že? Onen pán tedy rozhodně ne. Jednal rychle: milou slečnu rozverně přes ten zadeček plácnul, a když se otočila, pravil: kuk! Slečna zareagovala bezvadně: s milým úsměvem konstatovala: Tady si někdo koleduje o facku, že?“

Není to báječné, tohle „harašení“ po česku? Co říkáte?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz