Hlavní obsah

Jak psí pasažér zastavil metro. 22. pokračování Metrovin, příběhů z metra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Mám ráda zvířata, a proto mě potěšilo vyprávění našeho šéfa. Jel onehdy v natřískaném metru a jako spolupasažér přistoupil i nádherný vlčák se svým pánem.

Článek

Bylo vidět, že je to ostřílený cestovatel, kterého jízda nijak nevyváděla z míry. Klidně se natáhnul na podlahu a z dlouhé chvíle očichával kolem stojící nohavice. Sklidil za to pokárání ,a tak toho zanechal, aby si chvíli dokonce zdříml. Probudil se, až když měl vystoupit. Ale ouha, nestačil to a tak se stalo, že vystoupil jen jeho pán, dveře se zavřely a milý vlčák pokračoval v jízdě sám. Šéf říkal, že neví, jak majitel osamoceného psa dokázal tak rychle avizovat, co se stalo. Faktem je, že vlak zastavil v tunelu kousek za stanicí. Lidé se divili a ptali se, co že se to děje. Zpráva, že metro stojí kvůli psovi, se šířila od úst k ústům. Bylo vidět, jak lidé solidárně sympatizují se zachránci ztraceného psa, který tak obratem získal svého pána zpět.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz