Hlavní obsah
Umění a zábava

Jízda metrem se zvídavým dítětem - 10. pokračování Metrovin, postřehů z metra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Cesta metrem s neposedným a zvídavým dítětem - Metroviny 10.

Článek

Věřili byste, že jízda metrem s neposedným a zvídavým dítětem může být značně riskantní? Potvrdila mi to kolegyně svým líčením, jak jela metrem s malým synovcem.

Bystrý chlapeček se se zájmem rozhlížel, pozoroval „cvrkot“ kolem sebe, když tu nečekaně uhodil svým dotazem: „Teto, a to všechny ženský mají prsa?“ Jeho pronikavý dětský hlásek rezonoval po celém vagónu, takže nebyl nikdo, kdo by tento dotaz neslyšel. „Pssst,“ tišila kolegyně synovce, „mluv trochu tišeji. Ano. Všechny ženy mají prsa.“

Chlapec pokračoval ve svém zpytavém pozorování spolucestujících. Když vtom se jeho zrak zastavil na jedné štíhlé dámě v přiléhavém svetříku. Nebohé dítě vyhrklo: „A nemaj. Tamhleta zrovna nemá.“

Co vám mám povídat, ještěže vlak zastavil ve stanici. Kolegyně čapla povedené dítko a urychleně vystoupila. Přece nebude riskovat případnou inzultaci ze strany té postižené dámy, že?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz