Hlavní obsah
Umění a zábava

Metro jako seznamovací prostředek - 8. pokračování Metrovin, postřehů z metra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Metro jako seznamovací prostředek

Článek

Metro jako seznamovací kancelář posloužilo jedné mé mladé kolegyni. Vyprávěla nám tuhle, jak se to semlelo. Cestou z práce jela v nabitém vagónu, ani se nemohla pořádně držet. Při každém přibrzdění nebo rozjezdu to s ní mocně hodilo sem a zase tam. Stála rozkročená a zvládala to. Až do chvíle, kdy strojvůdce zabrzdil nebývale prudce. Šup a ocitla se na čímsi klíně. Zvedla oči a hledí do tváře mladíka s brčálově zeleným, vysoko vyčesaným kohoutem. Pankáč se na ni usmál a pravil: „Vím, je to sice neobvyklý způsob seznámení, slečno, ale budiž. Dovolte, abych se představil: Já jsem Rudla,“ a podal ještě celé zkoprnělé kolegyni ruku. Tak si říkám, jestli by v takovém případě neměl dopravní podnik vybírat řádné poplatky, jako každá jiná „seznamka“. Vždyť šlo o pružnou, neobvyklou službu, kdy navíc klient ušetří čas. Nemusíte nikam chodit, nikam psát ani telefonovat. Prostě jenom jedete domů metrem.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz