Hlavní obsah
Cestování

Metroviny, příběhy z metra: Dívka s třešněmi a vtipní cestujicí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

40. Metrovina je o studentce s třešněmi v metru.

Článek

Tahle bláznivá příhoda se stala jedné studentce a vyprávěla mi ji kamarádka. Ta studentka přijela z malého města na studia do Prahy a plnými doušky užívala svodů velkoměsta. K bohémskému životu patří i bohatýrské flámy. Když se naše studentka vracela z jednoho takového flámu ráno metrem domů, koupila si pytlík třešní. Rozjařená si pár třešní zavěsila za uši jako náušnice a v dobrém rozmaru vstoupila do vagónu. Začala dobrosrdečně nabízet kolemstojícím třešně, pak se posadila a v tu ránu, zmožená, usnula. Pak mé kamarádce vypravovala, jaké bylo její vystřízlivění. Probudilo ji až něčí zacloumání na konečné. Když vystoupila, zpozorovala, že třešně jsou fuč. V ruce třímala jen prázdný papírový pytlík. A že Pražanům často nechybí smysl pro humor, postarali se spolupasažéři o konzumaci třešní opravdu důkladně. Studentce zůstaly viset za ušima jen holé stopky. Tak na tenhle flám asi bude vzpomínat hodně dlouho.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz