Hlavní obsah
Umění a zábava

Metroviny, příběhy z metra: Jak dáma skončila na klíně spolucestujícího

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

109. Metrovina příběhů a postřehů z pražského metra vypráví, jak jedna korpulentní dáma s taškami skončila na klíně jednoho cestujícího.

Článek

Můj manžel mně nosí zajímavé postřehy ze svých cest metrem. Jako tenhle: přistoupila na „Pavláku“ silnější paní, v každé ruce plnou tašku, se kterými jen s obtíží balancovala ve dveřích. Všimla si toho mladá dívenka a hned ochotně vyskočila, aby té paní uvolnila své místo. Leč než ta se dokázala „odpíchnout“ a vyrazit směrem k uvolněnému sedadlu, dveře metra se zavřely a souprava se dala nemilosrdně do pohybu.

A jak to tak bývá, český člověk je ve své podstatě hravý a, co si budeme namlouvat, i tak trošku škodolibý. Z obličejů přihlížejícího osazenstva vagónu bylo možné jasně vyčíst, co si ti „dobráčkové“ asi myslí: „Podaří se té korpulentní dámě zaujmout za jízdy, s taškami v ruce, to místo, navíc uvolněné štíhlou slečnou, tedy evidentně poněkud oné dámě přece jen těsné?“ Kdyby metro provozovalo sázkařskou kancelář, nejeden cestující by si jistě tenkrát vsadil. Já vám jen prozradím, že ta dáma skončila na klíně vedle sedícího pána.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz