Hlavní obsah
Umění a zábava

Metroviny, příběhy z metra: Laskavost, nebo drzost jedné reklamy v metru?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

61. Metrovina příběhů a postřehů z pražského metra se zamýšlí nad jednou reklamou, umístěnou ve vagonu metra.

Článek

Není to dnes vůbec lehká doba. Noviny jsou plné neblahých ekonomických prognóz, statistiky hovoří o nepříznivém stavu českého hospodářství, podnikům chybí na výplaty. V palcových titulcích to hýří slovem „krize“. A dobře není ani jinde: odborníci mluví o celosvětové hospodářské recesi. Cestovní kanceláře mají problémy, klientů je méně než obvykle. Mnohá česká rodina si musela odpustit vytoužené moře, někteří neměli ani na domácí dovolenou. Ke slovu přišly tradiční chaty a chalupy, ale to jen v případě těch šťastnějších, kteří takovou nemovitost vlastní. Proto jsem nevěřila svým očím, když jsem si v metru přečetla reklamní výzvu: „Dovolte si letos o dovolené ještě více. My Vám na to půjčíme“. „To se mi snad jenom zdá,“ myslím si. Čtu však znova to samé. Snad si někdo dělá z lidí legraci? Jak ušlechtilé: oni nám dokonce na to nabízené „vyražení z kopýtka“ rádi půjčí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz