Hlavní obsah
Umění a zábava

Metroviny, příběhy z metra: Malá důra v metru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Tato 36. Metrovina pojednává o zkrocení zlobivé holčičky v metru

Článek

Další Metrovina je opět z těch o dětech a mám ji od kolegyně. Jela jednou metrem maminka s malým dítětem, které bylo neposedné, asi unavené, protože mrzuté a upřímně řečeno, nebylo vždy vzorem výchovy. Mladá matka začala být z toho všeho docela nervózní a navíc bezradná. Tak jak se tonoucí chytá svého příslovečného stébla slámy, chytila se pestrobarevného mladíka, reprezentanta hnutí punk s mohutným zeleným kokrhelem, který se držel tyče nad hlavou naší dvojice. Matka roběti pohrozila: „Jestli okamžitě nepřestaneš zlobit, tak tě tenhle pán postraší, uvidíš“. Můžete si teď pomyslet, že nevybrala zrovna to nejvhodnější řešení ze svízelné situace. Ale jak známo, účel světí prostředky. A světil je i v tomto případě. „Pankáče“ se ženina hrozba zřejmě dotkla, a tak se rozhodl k protiútoku: zakabonil se na zlobivé dítě a hrůzostrašným hlasem k němu pravil: „Bu, bu, bu, ty malá důro“. Věříte, že to zafungovalo?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz