Hlavní obsah
Umění a zábava

Metroviny, příběhy z metra: Pozor na náhody v metru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

53. Metrovina příběhů a postřehů z pražského metra varuje před náhodami v metru.

Článek

Stalo se to mému známému a byl to parádní trapas. Vše začalo nevinným posezením party mladých lidí. Ti se pak vraceli domů metrem. Měli dobrou náladu, navíc umocněnou vypitým pivem. Bavili se velice hlučně, což evidentně vadilo jedné spolucestující dámě. Ohradila se proto slovy: „To opravdu musíte dělat tak strašný rámus?“. Jeden rozparáděný mladík neomaleně odseknul: „Tak si vemte špunty do uší,“ a navíc dodal: „Babo jedna“. Nebohá žena naštěstí byla rozumná, upustila od další steče. Stejně by to nikam nevedlo. Jen z výrazu obličeje bylo jasně vidět, co si o tom myslí. Věci však nabyly nebývalý spád. Jaké bylo mladíkovo překvapení, když druhý den se šel poprvé představit do rodiny své dívky a ta mu onu slovně napadenou dámu z metra představila coby svoji matku! Konec dobrý, vše dobré: vzali se a jsou spolu šťastní dodnes. Poučení? I v metru se dějí neuvěřitelné náhody, proto pozor.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz