Hlavní obsah
Umění a zábava

Metroviny příběhy z metra. Všímavá holčička v metru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Tato 33. Metrovina příběhů a postřehů z pražského metra, líčí příhodu malé holčičky a její těhotné maminky

Článek

O příhodách s dětmi v metru jsem již v Metrovinách psala. Dnes vám povím další, kterou vypravovala moje matka. Stalo se jí to při přestupu ve stanici Můstek. Již cestou na druhou trasu si všimla mladé ženy, která vedla asi tříletou holčičku. Byla to brebentilka, pusu nezavřela. Při tom z maminky oči nespustila, bylo vidět, jak ji má ráda. Ty dvě byly v pohodě a byly to veliké kamarádky. Navíc je spojovala ještě jedna společná radost: čekaly miminko. Žena totiž před sebou valila již značně objemné bříško, a tak se spíš kolébala, než šla. Když se rozšafně dokolébala do metra, jeden pán jí ochotně uvolnil místo k sezení. Holčička se držela za ruku, dál brebentila a při tom bedlivě pozorovala celé okolí. A tak jí neušla ani další těhotná paní, která přistoupila do vagónu. Holčička na ni upozornila svoji maminku slovy: „Hele mami, kolegyně“. Všichni kolem vyprskli smíchy nad tím trefným přirovnáním.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz