Hlavní obsah
Umění a zábava

Ranní hygiena cestou v metru. 28. pokračování Metrovin, příběhů z metra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Jak v metru poskytl jezevčík své paní ranní hygienu. 285. pokračování Metrovin, příběhů a postřehů z pražského metra.

Článek

Také se vám občas stane, že zaspíte? Ten frmol pak, že? Dnes vám prozradím recept, jak vše stihnout i v této situaci. Okoukala ho moje známá v ranním metru. Jela do práce a na Kačerově přistoupila jedna milá paní s nádherným pejskem. Majitelka toho roztomilého psíka se posadila, pejsek hup na klín. Hověl si, bylo vidět, že jde o zkušeného cestovatele městskou hromadnou dopravou. Lidé začali jezevčíka (ano, byl to jezevčík) obdivovat. Psík to byl, věřte, opravdu k zulíbání. Známá vypravovala, že byl veselý a přítulný a svoji paničku zbožňoval. Lásku jí prokazoval tak, že ji začal olizovat celý obličej. Panička se se smíchem bránila: „No tak, nech toho. Já jsem se již ráno myla i malovala“. Z toho plyne poučení, že metro může posloužit i pro ranní toaletu, jako pojízdná koupelna. Stačí jen mít stejně šikovného pejska. S výhodou tak ušetříte čas a ještě se krásně pomazlíte.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz