Hlavní obsah
Finance

Zlaté emise H2 WORLD a H2 CITY

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: H2 Times News

Unikátní možnost investice s výnosem až 15 % za rok. To není vtip ani sen. Investiční společnost Molecular HydroGEN Investment Group spustila prodej zlaté emise, kdy si mohou lidé koupit nejlukrativnější dluhopisy skupiny H2 Global Group.

Článek

H2 World Health & Beauty Company má nejdelší historii a zcela zásadní postavení ve skupině H2 Global Group, veškeré výrobky se distribuují přes tuto společnost a společnost H2 city právě představila spojení virtuální reality a vodíku. O investici do vodíkových technologií v oblasti zdraví, krásy, sportu, wellness a spa, zemědělství a chovatelství skrze ostravský start-up H2 Global Group jsme si povídali s ředitelem investiční společnosti Molecular HydroGen investment Group Martinem Fraisem a viceprezidentem pro investice celé skupiny H2 Global Group Květoslavem Chytilem.

Vodík nad zlato. toto heslo jste si nechali dokonce registrovat ochrannou známkou. Opravdu je podle vás lepší investovat do vodíku než do zlata?

Martin Frais: Vzhledem ke kolísavému vývoji ceny zlata jsme přesvědčeni, že je to rozhodně lepší investice, protože Vodíkové dluhopisy naší skupiny jsou stabilní a s fixním výnosem.

V jak velkém objemu budete emisi vydávat?

Květoslav Chytil: Jedná se o celkovou emisi v objemu 24 mil. korun, celkem 480 ks dluhopisů, každý v hodnotě 50 000,- Kč, což je také minimální nákup.

Kdo může do molekulárního vodíku investovat?

MF: Investovat mohou kvalifikovaní investoři, firmy a také jednotlivci, kteří stejně jako my věří vodíkové ekonomice. Jedná se o střednědobé financování. Investují také majitelé úspěšných českých firem nebo Nadace.

Slibujete investorům až 15% zhodnocení jejich vkladu. jak je možné, že můžete v dnešní nejisté době nabídnout tak hodně?
KCH
: Společnost H2 Global Group, je skupinou, která produkty vyvíjí, patentuje, vyrábí, distribuuje a obchoduje. Vzhledem k této unikátnosti jsme lídři v oblasti medical na evropském trhu, což nám dovoluje exponenciální růst. Prostředky našich investorů obratem zhodnocujeme a můžeme si tak dovolit měsíční periodu výplat.

když se rozhodnu vložit do vaší společnosti své úspory, jak to bude probíhat? co potřebuji k vyřízení?
MF
: Nákup vodíkových dluhopisů probíhá v on-line zabezpečené platformě. Do této aplikace vás pozveme formou emailu. Po registraci si můžete vybrat z aktuální nabídky emisí, informovat se o všech podrobnostech spojených s danou emisí a také dluhopisy nakoupit. Jedná se o velmi rychlý a transparentní proces, který zvládne každý.

Jak riziková je tato investice?

KCH: Z pohledu unikátnosti molekulárního vodíku a pozitivního vlivu na lidský organismus je investice do vodíku bezpečná. Realizujeme úspěšný obchodní model, který nám dovolil růst i v době postcovidové. Aktuálně expandujeme do okolních států, ve kterých tento obchodní model znásobíme.

Na co budou finance použity?

MF: Finanční prostředky investorů používáme na vývoj a výrobu vlastních produktů a přístrojů a zároveň na obchod a expanzi na zahraniční trhy.

Do kdy tato akce trvá?

KCH: Akce trvá do vyprodání dluhopisů. Aktuálně evidujeme vysoký zájem o naše dluhopisy, proto všem investorům doporučuji rychle reagovat.

„Cítím jistotu své investice!“

Jednatel stavební firmy BelmarTeam Marek Beláň se rozhodl na základě doporučení odborníka investovat do vodíkové budoucnosti společnosti H2 Global Group. A to i přesto, že zatím osobní zkušenost s produkty a přístroji nemá. „Nemám obavy o své peníze,“ vzkazuje ostatním, kteří ještě váhají, zda zúročit své peníze 15 % ročně a dodává: „Vodík je do budoucnosti zajímavá komodita!“

Jak jste se dozvěděl o společnosti H2 Global Group? Co o ní víte, používáte sám některé z produktů společnosti?
Informace o společnosti jsem dostal od svého finančního poradce. Žádný z produktů jsem prozatím nevyzkoušel.

Proč jste se rozhodl investovat v rámci H2 Investment?
Investice má pro mě zajímavé zhodnocení a věřím, že vodík je do budoucnosti zajímavá komodita a také proto se o svou investici neobávám.

jak probíhal celý investiční proces? Byly pro vás informace srozumitelné?
Investiční proces probíhal bezproblémově a veškeré informace byly srozumitelné a přehledné.

Co říkáte na možnost zhodnocení svého vkladu až 15 % za rok?
Zhodnocení vkladu až 15 % ročně je víc než férová nabídka za produkt, kde cítím jistotu své investice a nemám obavy o své peníze.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz