Hlavní obsah
Lidé a společnost

Patricie Pagáčová a její nový přítel: Vyrazili do společnosti, herečce nezbylo, než se přiznat

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Sedlecký/Wikimedia/CC BY-SA 4.0

Spekulace se potvrdily! Patricie Pagáčová má ve svém životě opravdu nového muže, kterého tak trochu nechtěně představila na jedné společenské akci.

Článek

Na začátku srpna jsem psala o tom, že herečka a jedna z navrátilců do nekonečného seriálu Ulice, Patricie Pagáčová, byla fotografy webu Expres přistižena ve společnosti neznámého muže. Na první pohled bylo poznat, že pro ni není tak úplně cizí, protože mohl odemykat dveře od domu, nést botičky malé Bibi a venčit Pátiny psy.

Zatímco tehdy svůj nový vztah komentovat nechtěla, na včerejší společenské akci v Brně jí nezbylo nic jiného, než promluvit. Patricie a její nový objev totiž vyrazili na party k 10 letům fungování cestovní kanceláře Amazing Places. S ní Patricie spolupracuje a velmi často právě skrze ní vyráží na dovolené nebo prodloužené víkendy. Jenže netušila, že na akci budou přítomna také média, konkrétně redakce webu Super.

„Myslela jsem si, že jde o akci bez přítomnosti médií, jinak bych se asi lépe připravila,“ řekla zaskočená herečka. Pak ale uznala, že je lepší oznámit svůj vztah tímto způsobem, než aby se psaly další spekulativní články s náhodnými fotkami z ulice. Díky webu Super tedy nyní víme, že Pátin nový přítel se jmenuje Alex. Víc o něm Patricie říct nechtěla, ale jak jim to spolu slušelo, se můžete podívat na fotkách pod původním článkem.

Letos v květnu se Patricie a její manžel Tibor v přátelském duchu rozešli. Byli spolu 6 let, z toho 5 let manželé. Mají spolu tříletou dceru Bibianu a neoficiální střídavá péče jim zatím jde na jedničku. Alespoň podle instagramových příběhů, které sdílí jak Tibor, tak i Patricie.

Zdroje: Super

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Nový přítel
Vztahy slavných

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz