Hlavní obsah

Krize středního věku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Je ti padesát a víc, máš dle mínění ostatních skvělý život, dobrou práci, hodnýho manžela, super děti.

Článek

Jo, jenže realita je úplně jiná. Ten kdysi úžasnej a pohodovej chlap věčně leží u televize, jediný, co ho zajímá, je kus žvance, který dostane naservírovaný až pod nos, že by se laskavě zvednul a šel taky něco dělat, třeba umýt nádobí nebo uvařit, to ho ani nenapadne. Taky proč? Já, když se vdávala, tak jsem byla tak zamilovaná, že bych líbala i zem, po který prošel, takže dneska můžu konstatovat, že to je pouze moje vina jo a taky jeho matky jak to vše dopadlo,vychovala jsem si sobce který umí pouze uvařit čaj,hodiny kecat o fotbale a hokeji a chlastat pivo.

No a když si myslíš že tohle je ten pravej život,že už Tě nic hezkého nečeká,leda tak důchod jestli se ho tedy dožiješ,tak se Ti v životě objeví dávný kamarád ,bohužel s jednou chybou,ženáč. Najednou se projeví emoce,nejdřív se tomu bráníš,co by tomu řekli lidi,co rodina,co ten Tvůj manžílek který si myslí,že jsi jeho služka. A najednou v tom lítáš,máš motýli v břiše,pořád koukáš do mobilu jestli Ti nepřišla zpráva od toho koho miluješ, připadáš si jak puberťačka,začínáš hubnout,děláš ze sebe dámu,pořád se směješ,je Ti všechno jedno,doma Ti říkají jestli jsi se nezbláznila,Ty si myslíš že Ti ujíždí poslední vlak,že tohle je ta osudová láska,že na starý kolena se na Tebe usmálo štěstí,jo život umí překvapit.

Ale ty konce ty tedy jsou,zlomené srdce,ostuda všude kam se podíváš,děti s Tebou nemluví,probdělý noci,vyčítání jak jsi byla a hlavně jsi blbá,přežírání se aby jsi alespoň trochu zahnala emoce a myšlenky na všechno co jsi předtím neviděla,no a neposlední řadě poznání,že jsi se chovala jako blbka.Jen ten Tvůj manžílek co pořád leží u televize,a cpe se,vyjímečně vstane,pohladí Tě a řekne "neboj, to bude dobrý"A Ty jsi tak vděčná, že to tak dopadlo,že okolo něho skáčeš jako mopslík,vyvařuješ mu,diskutuješ s ním o sportu který bytostně nesnášíš,lítáš po obchoďáku a scháníš mu pivo v akci,toleruješ mu i to kouření ač jsi vždycky tvrdila že to stojí prachy a ještě to smrdí.

Ale dobře vím že kdyby ten kámoš znovu zavolal nebo napsal, tak všeho nechám a letím!!!!!!!!!!!!Jsem přece ženská!

Tak dámy, poznáváte se?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Další články autora

Doporučované

Načítám