Hlavní obsah

Největší skandál Leoše Mareše: Žhavá noc s prostitutkou a vydírání. Něco mi dali do pití, hájil se

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-4.0/David Sedlecký

Leoš Mareš tehdy prožíval krušné chvíle.

Dnes je moderátor Leoš Mareš milujícím manželem a také otcem tří dětí. Jenže před lety to byl to někdo úplně jiný a jeho skandály často plnily titulní strany bulvárních plátků.

Článek

Jeho největší skandál se stal před šestnácti lety. Leoš Mareš měl po odchodu z klubu Infinity na pražské Floře odejít s půvabnou blondýnkou. Blesku poté zveřejnil fotografii, kterou měla žena pořídit někdy po páté ráno, krátce po údajných sexuálních hrátkách.

„Byli jsme spolu v klubu Infinity, Mareš hodně popíjel. Vše potom proběhlo v jednom bytě,“ prozradila tehdy Blesku ona společnice. Prozradila také, že s ním poté odešla z bytu a odvezla ho do Braníka. „Nebyla jsem s ním poprvé,“ šokovala.

Zatloukat, Zatloukal, zatloukat

Známý moderátor se od začátku hájil. „Někdo chce na mně vydělat peníze, zničit mě,“ zareagoval na fotky, které se objevily v médiích. Od začátku tvrdil, že ho chce někdo zneužit. „Kamarád, který tam se mnou byl, říkal, že prostě přišli nějací lidé s drinkama. Někdo mi asi něco dal do pití,“ popsal, jak to celé podle něj probíhalo.

Mareš popsal, že se probudil nahý v posteli a jen si říkal, co se asi mohlo stát. Bylo to poprvé v život, co měl „okno“ a vůbec nic si nepamatoval. „Netrpím na stavy, které se dají charakterizovat jako okno, ale je fakt, že ze sobotního večera, konkrétně z toho, co se dělo v baru Infinity, si nepamatuju vůbec nic,“ vyjádřil se ke skandálu v Ranní show na Evropě 2.

Kolik dáte peněz?

Hned v pondělí po onom víkendové skandálu mu prý měla zavolat žena z neznámého čísla. Řekla mu, že má velmi kompromitující fotografie, o které mají zájem bulvární média. Také se ho nebála zeptat, kolik zaplatí. Když se zeptal, kdo mu volá, daná žena mu odpověděla, že je to jedno. A znovu opakovala, že má velmi kompromitující fotky jeho osoby a chtěla slyšet, kolik nabídne peněz, aby je nepustila mezi veřejnost.

Mareš tehdy vůbec netušil, jak má reagovat a raději zavěsil telefon. Ještě ten den mu ale volali z Blesku, že fotografie mají. Také se dozvěděl, že existuje fotografie, kde on nezvládne spíš a dotyčná žena se fotí u toho, jak „něco vykonává“. K tomu všem se jí podařilo zvěčnit i okamžik, kde leží ona sama s jeho mobilním telefonem a kreditní kartou.

Nejhorší chvíle jeho života

Moderátor tehdy přiznal, že je to jeho nejhorší mediální chvíle, kterou kdy zažil. Fotky byly podle jeho slov do bulváru poslány neuvěřitelně rychle. „Pak se mě ještě zkusila vydírat, takže cíl byl jasný - vydělat peníze. Důležité je, že jsem to v úterý řešil s Monikou, to je teď nejdůležitější,“ popsal moderátor.

Měl štěstí, že jeho verzi celého příběhu od začátku věřila partnera Monika Poslušná. „Museli ho zdrogovat, jinak to není možné,“ prohlásila a později partnerovi také poslala zprávu, která ho velmi potěšila. „Napsali mi, že jsme rodina, držíme při sobě a všechno zvládneme. To mě v té chvíli opravdu dostalo,“ přiznal.

Ve stejný rok se oženil

Tehdy se zdálo, že Mareš s partnerkou odloží svatbu, ale nakonec k ní přece jen o pár měsíců později došlo. Moniku si vzal na zámku Jemniště v polovině července roku 2008. Manželství jim nakonec vydrželo devět let, skončit mělo zejména proto, že byl Mareš opakovaně spojován s jinými ženami.

Podruhé se moderátor oženil před šesti lety, když se jeho manželkou stala módní redaktorka Monika Koblížková. V roce 2021 se jim pak narodila vymodlená společná dcera Alex. Mareš se po boku druhé manželky hodně uklidnil, z bouřliváka se stal milující manžel a otec od rodiny.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz