Hlavní obsah
Názory a úvahy

Down the Rabbit Hole

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Dall-e

Rabbithole rabbit

Donedávna jsem o nich nic nevěděl. O Legitimních věřitelích České republiky. Kouzelný název, mimochodem. Legitimní jsou asi tak, jako jsou Slušní lidé slušní, že. *)

Článek

Down the rabbit hole je anglický idiom odkazující na Alenku v říši divů Lewise Carrolla. Dal by se vysvětlit jako počátek cesty do něčeho, co se stává čím dál podivnějším a bizarnějším světem, který vás nakonec postupně pohltí – a jakkoli je absurdní, začne dávat smysl.

Jsme lidé a evoluce nás naprogramovala, abychom kolem sebe hledali smysl a také ho nalézali. Mnohdy tam, kde žádný smysl ani není. To už je cena, kterou za naše přežití platíme. A tak dnes někteří věří na boha sídlícího na planetě Kolob a lidi, obývající měsíc, na intergalaktického vládce Xenu, na několik stovek různých bohů, na to, že cukr nebo bazénová chemie dokáží vyléčit rakovinu, kterou – jak zase jiní věří – si svými myšlenkami způsobíte sami. Prostě lidi věří na cokoliv. Nic nového.

Legitimní věřitelé České republiky byli pro mě ovšem donedávna noví, a tak mě bavili. Do včerejška. Včera jsem se dozvěděl, že policie zastavila dámu, která řídila auto na podomácku vyrobených SPZkách neexistujícího státu (jak jinak), a věřila, že pochází z národa Čahínas a z oblasti Djeržava Československaja.

Tak pravý klik a gůgle, ukaž se. A ukázalo se. Nějaký sbor vesmírných bojovníků a náčelníků vesmírné flotily s hvězdnou léčitelkou Renátkou (ta je z Brna, taky asi nějaká planetka), nás připravuje na nový svět. Kdyby někdo nevěděl, tak to sami celkem jasně vysvětlují:

„… bojovnice a velitelka flotily se 100 miliony bojovníků z rodu Kupus, vniknutá na Gána Sepata ve třetím měsíci po narození Biostroje, jako jedno ze semínek, jež se rozhodli infiltrovat zotročenou Gána svým plamenem Lásky a pomoci v probouzení a zvyšování frekvencí Gána. Její plamínek lásky svítí při rozhovorech s Aurím na YouTube a pomáhá při tolik potřebném Hvězdném Uzdravování našich Sepatas.“

Jako facka, že?

Dozvíme se, že my Slované máme jedinečnou, nezničitelnou DNA a Čechoslováci jsou Čávanité, Kazachové jsou taky Slované, jen o tom nevědí a Kaligové jsou dávní Slované z Kaliningradu. A taky máte napsat do Haagu doporučené psaní, že jste „svobodný, živý člověk (Svabodni žistvi Člavjek – původní jazyk Slovanů - Slavjanů)“.

Vzpomněl jsem si na pomatenou Soňu Pekovou, oblíbenkyni konspiračních teoretiků z období covidu, která dnes vypráví o reptiliánech a přechodu světa z 3D do 5D. Ba, někteří přejdou rovnou do 8D.

A to za to stojí asi.

Jak jednou člověk uvěří nějakým konspiracím a vydá se dolů králičí norou, není cesty zpátky. Všechno vám to začne dávat smysl.

A vy máte poslání.

A musíte ho všem sdělit.

---

Čahínasové, 5D vibrátoři, a vůbec, lidé, co uvěří. V podstatě čemukoliv.

Jsou sice z jiného světa, ale jezdí s námi tady po silnicích.

A taky chodí volit.

------

*) Slušní lidé, brněnská skupina nácků.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám