Hlavní obsah
Astrologie

Čarodějný horoskop pro jednotlivá znamení na měsíc duben roku 2024

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ilona Golovleva

Jarní energie přináší pro každé znamení horoskopu něco potěšujícího.

Článek

BERAN

Nemusíte se obávat, že se nepříjemné bude stále opakovat, jako tomu bylo doteď. Dubnové energie vás doslova a do písmene nakopnou. Konečně vyřešíte všechny otravné záležitosti, které stále odsouváte, a pak přijde úleva. Tento měsíc je pro vás celkově přínosný.

BÝK

Duben vám dodá ještě větší sílu. Máte před sebou úspěšný měsíc. Ale dávejte si pozor, s kým se o svůj úspěch podělíte. Je skvělé být jednička, ale nulám nezbývá nic jiného než škodit.

BLÍŽENCI

Proč opět já? Tato otázka vás bude provázet měsícem dubnem celkem často. Energie jsou ale pro vás celkově příznivé. Ale stejně se vám stále nebude něco líbit. Klidně si buďte celý měsíc protivní. Člověk se nemusí přece stále usmívat jen proto, že se to od něj očekává.

RAK

Je třeba více otevřít oči a přestat nad vším mávat rukou. Energie kolem vás přímo vybízejí ke změnám, ke kterým se tak dlouho odhodláváte. Může vás čekat měsíc plný příjemných změn. Pokud se ovšem rozhodnete změny udělat.

LEV

Energie měsíce dubna jsou vám velmi nakloněny. Nebojte se učinit rozhodnutí, o kterém tak dlouho přemýšlíte. Nebojte se vlastně učinit cokoliv. Čeká vás doslova a do písmene kouzelný měsíc.

PANNA

Zpomalte, nebo využijte tento měsíc k urovnání priorit. Především na ženy se toho valí nějak moc. Muži by naopak měli víc pohnout zadkem. Pečení holubi zkrátka nepadají do huby.

VÁHA

Tento měsíc bude finančně náročnější, než byste chtěli. Ale na druhou stranu je dobré si uvědomit, že čím více peněz pustíte do koloběhu, tím více jich k vám přijde. Tak na nich přestaňte sedět a udělejte radost hezkým dárkem nejen sobě, ale i svým blízkým.

ŠTÍR

Nějak se nedaří nahodit chod dopředu. Na Štíry působí dubnová energie zpátečnicky. Mají nostalgickou náladu a potřebu se hrabat v minulosti. No jo no. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Vydržte, od poloviny měsíce bude opět lépe.

STŘELEC

Čeká vás měsíc, radost pohledět. Energie dubna na vás působí přímo magicky. Pro okolí budete nepostradatelní a jde z vás taková síla, že ostatní zůstanou stát s otevřenou pusou. Užívejte si zaslouženou přízeň.

KOZOROH

Nová síla, nové začátky a velké možnosti k radostnějšímu bytí. Měsíc duben bude patřit k těm nejlepším v roce. Tak milí Kozorozi, úsměv na rtu, v ruce držím velmi dobrou kartu. Začínáte opět nabírat velkou energii.

VODNÁŘ

Čím dříve se zbavíte toho, co vás tak nějak táhne do minulosti, tím lépe. Celkově je právě měsíc duben příznivý i na větší a zásadnější změny. Energie navíc vyloženě všem vzdušným znamením přejí ve finančních oblastech.

RYBY

Měsíc duben vám přeje. Vše se bude dařit, a navíc nějak krásníte zvenku i uvnitř. Za to, co z vás vyzařuje a díky vám je svět radostnější, si zasloužíte odměnu. Ta přijde ve formě nečekaně příznivé zprávy. U žen v oblasti finanční, u mužů v oblasti vztahové.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz