Hlavní obsah
Astrologie

Čarodějný horoskop pro jednotlivá znamení na týden od 16.10. do 22.10.2023

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ilona Golovleva

Týdenní horoskop pro jednotlivá znamení

Článek

BERANI

Tento týden bude finančně náročnější, než byste chtěli. Ale na druhou stranu je dobré si uvědomit, že čím více peněz pustíte do koloběhu, tím více jich k vám přijde. Tak na nich přestaňte sedět a udělejte radost hezkým dárkem nejen sobě ale i svým blízkým.

BÝCI

Lenosti bylo dost a následující dny se toho na vás celkem dost navalí. Ale buďte naprosto v klidu. Máte síly za deset a vše bravurně a s přehledem zvládnete. V pátek si budete mnout ruce, jaký to byl úspěšný týden .

BLÍŽENCI

Čeká vás týden, radost pohledět. Čísla v datech těchto dnů na vás působí přímo magicky. Pro okolí budete nepostradatelní a jde z vás taková energie, že ostatní zůstanou stát s otevřenou pusou. Užívejte si zaslouženou přízeň.

RACI

Na rozdíl od minulého týdne se budete cítit skvěle . V těchto dnech zažijete nejedno milé setkání a navíc vás velice potěší i nečekaný finanční zisk. Karta se obrací a vy si můžete zvesela poskočit. Smutku bylo dost.

LVI

Pokračujete v říjnové krasojízdě. I tyto dny jsou vám příznivě nakloněny. Nezapomínejte ale na to, že za vše dobré, co se okolo vás děje, je slušné děkovat. Občas je potřeba i trochu ohnout hřbet. Něco za něco. Tak to v životě chodí.

PANNY

Nastává vhodné období na odpočinek. Zkrátka celkově zpomalte. V těchto dnech na vás působí energie, které vás stejně nenechají nic dokončit tak, jak byste sami chtěli. Takže klid a nohy v teple. Však ono vám nic neuteče. Vše má svůj čas.

VÁHY

Nová síla, nové začátky a velké možnosti k radostnějšímu bytí. Tento týden bude patřit k těm nejlepším v roce. Tak milé Váhy, úsměv na rtu, v ruce držím velmi dobrou kartu. Začínáte opět stoupat výš a výš vzhůru k výškám.

ŠTÍŘI

Čím dřív se zbavíte toho, co vás tak nějak táhne do minulosti, tím líp. Celkově je právě tento týden příznivý i na větší a zásadnější změny. Čísla v datech navíc vyloženě všem vodním znamením přejí ve finančních oblastech.

STŘELCI

Tento týden se vše konečně pohne kam je třeba. Neznamená to ale , že tím směrem, jak chcete vy. Někdy se zkrátka dojde k cíli trochu náročnější cestou. Ale přiznejte si, že za složitější vývoj posledních událostí si můžete sami. Zbrklost k vám neodmyslitelně patří. Ale mohu vás uklidnit. Věkem se to zlepšuje.

KOZOROZI

Je radost na vás pohledět. Vše se stále daří a dařit bude, navíc nějak krásníte zvenku i uvnitř. Za to, co z vás vyzařuje a díky vám je svět radostnější si zasloužíte odměnu. Ta přijde ve formě nečekaně příznivé zprávy . U žen v oblasti finanční, u mužů v oblasti vztahové.

VODNÁŘI

Konečně se dočkáte odpovědí na vaše všetečné otázky. A dle čísel v datech budete spokojeni. Minulý týden se vám dařilo a i v těchto dnech vám je štěstěna nakloněna. Nezapomínejte ale, že kdo se hodně ptá, zbytečně moc se dozví.

RYBY

Nečekaný zisk a nečekaná událost vám udělá z tohoto týdne zážitek. Někdy je lepší , když pravidelně kape, než aby jednou pořádně zapršelo a pak dlouho nic. Bylo by vhodné se více radovat z maličkostí. Čím více upřímné radosti z vás odejde, tím více se vám ji v různých formách vrátí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz