Hlavní obsah
Astrologie

Čarodějný horoskop pro jednotlivá znamení na týden od 9.10. do 15.10.2023

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ilona Golovleva

Týdenní horoskop pro jednotlivá znamení.

Článek

BERANI

Tento týden se těšte na vyřešení nejednoho dlouhodobého problému. Hned v pondělí na vás začne působit devítka jako silný doping a díky ní se konečně rozpohybujete správným směrem. Čekají vás příjemné změny i zážitky.

BÝCI

Čísla v datech tohoto týdne dělají Býky ještě línější než obvykle na podzim jsou. Dobré jídlo, pití, relax a film. Pokud to jen trochu půjde, omezte svoji činnost na minimum. Jednak si zasloužíte oddych, ale hlavně, když děláte něco na sílu, nebo, že musíte, stejně to k ničemu nebude.

BLÍŽENCI

Stále to samé dokola. Ale jedničky podpořené nulou, kterých je tento týden v datech opravdu hodně, vás doslova a do písmene nakopnou. Konečně vyřešíte tu otravnou záležitost, kterou stále odsouváte a pak přijde úleva.

RACI

Nějak se nedaří nahodit chod dopředu. Na Raky působí současná čísla v datech zpátečnicky. Mají nostalgickou náladu a potřebu se hrabat v minulosti. No jo no. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne. Vydržte až přibude v datu nějaká ta dvojka. Pak bude opět líp.

LVI

Jedničky v datech vám dodávají sílu. Máte před sebou úspěšný týden. Ale dávejte si pozor s kým se o svůj úspěch podělíte. Je skvělé být jednička ale nulám to špatně vysvětlíte.

PANNY

Proč se to děje zrovna mně? Tato otázka vás bude provázet tento týden celkem často. I když čísla v datech jsou pro vás příznivá a ani karty nepatří mezi nejhorší, stejně se vám stále nebude něco líbit. Klidně si buďte tento týden protivní. Člověk se nemusí přece stále usmívat jen proto, že se to od něj očekává.

VÁHY

Je třeba více otevřít oči a přestat nad vším mávat rukou. Čísla v datech přímo vybízejí ke změnám, ke kterým se tak dlouho odhodláváte. Může vás čekat týden plný příjemných změn. Pokud se ovšem rozhodnete změny udělat.

ŠTÍŘI

Zpomalte, nebo využijte tento týden k urovnání priorit. Především na ženy se toho valí nějak moc. Muži by naopak měli víc pohnout zadkem. Pečení holubi zkrátka nepadají do huby.

STŘELCI

Minulé dva týdny jste si vystříleli zásobník a tento týden bude spíše v míru a klidu. Víc se dívejte kolem sebe. Je velká pravděpodobnost, že se nějaká ta střela nečekaně vrátí.

KOZOROZI

Nejednou v tomto týdnu zdůrazníte někomu z okolí, že jste to přece říkali. A budete mít opět pravdu. Toto zemské znamení poslední týdny a měsíce velice nabírá na stabilitě a velmi se mu daří ve všech oblastech. Nebude tomu jinak ani v tomto týdnu.

VODNÁŘI

Čísla v datech následujících dnů jsou vám velmi nakloněna. Nebojte se učinit rozhodnutí, o kterém tak dlouho přemýšlíte. Nebojte se vlastně učinit cokoli. Čeká vás doslova a do písmene kouzelný týden.

RYBY

Konečně nastane klid a vám se vrátí síla a vitalita. Nejhorší období máte za sebou a nyní půjde vše směrem vzhůru a dopředu. Budete se cítit jako ta zlatá rybka, kterou rybář pustil.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz