Hlavní obsah
Astrologie

Magický horoskop červen 2024. V čem se bude dařit a čemu se raději vyhnout

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Ilona Golovleva

Červen 2024 bude pro mnohá znamení velice příznivý, protože planeta Jupiter momentálně vstoupila na rok do vzdušných Blíženců.

Článek

BERANI

Velká chuť něco nového začít a dokázat, vás žene kupředu. Máte opravdu velkou šanci dojít tento měsíc ke svému cíli a pocítit pevnou půdu pod nohama. Vyvarujte se vážnějším rozhovorům v rodině. Není na to vhodný čas a z banálního problému by mohla vzniknout velká hádka. Když jste nic nevyřešili doteď, měsíc to ještě počká.

BÝCI

Nyní je nejvhodnější doba začít cokoliv nového, pokud jste to ještě neudělali. Energie máte na rozdávání, v květnu jste ji hodně nabrali a cítíte se silně. Pozor ale na to, s kým se o svou radost z úspěchů budete dělit. Bohužel, ne všichni jsou přejícní jako vy. Závist byla, je a bude. A nejvíc jí bývá od těch, od kterých to vůbec nečekáte.

BLÍŽENCI

Máte za sebou náročné období. Fyzicky i psychicky. A kupodivu vše zvládáte s úsměvem a díky tomu budete tento měsíc odměněni. Lidé kolem vás si všímají změn a pochvalu uslyšíte ze všech stran. Pozor si dejte na svoje partnery a partnerky. Díky tomu jak záříte, může doma proběhnout nejedna žárlivá scéna. A vy, co jste singl, určitě dlouho sami nezůstanete. Pokud tedy chcete.

RACI

Je nejvyšší čas vypnout. Už toho bylo moc. Někdy jede člověk jako stroj a najednou vás položí i maličkost. Všichni vám lezou na nervy, nikdo vám nerozumí, připadáte si o deset let starší. Nebojte. Červen je měsíc, kdy naberete sílu. Dejte si ale pozor, ať svými problémy nezatěžujete svoje blízké. Někdy dokážete být dost urputní. Je to váš život, a vy jste zodpovědní za to, jaký nadále bude.

LVI

Nejhorší je, když člověk někomu nebo v něco věří a nakonec se ukáže, že je všechno jinak, než se zdá. Pro vás, ohnivé Lvi, je těžší než pro ostatní uznat, že jste někde udělali chybu. Ale útěchou vám budiž, že červen je pro vás energeticky nejlepší měsíc z celého roku a po zklamání přijde mnoho dobrých zpráv. Neházejte flintu do žita. Člověk padá dolů, aby se mohl zvednout.

PANNY

To je stále rad od okolí, co byste měli a co ne. Stejně vás nezná nikdo líp, než znáte vy, sami sebe. Tak si připravte uspokojující odpověď pro radily a dělejte si nadále vše po svém. Hlavně se nenechte vyvést z míry a nepochybujte o tom, že jste možná špatní vy. Vaše intuice je skvělá, tak s ní nadále pracujte a poslouchejte ji. Stejně jako svoje srdce. To vám vždy radí dobře. Jen někdy více važte slova, abyste neublížili těm, kteří vás mají rádi.

VÁHY

Blýská se na lepší časy! Vaše pochyby o vás samotných, podceňování se a obavy jsou pryč. Červen vám dodá úsměv na tváři a vy se zhluboka můžete nadechnout. Začínáte si věřit a jde z vás příjemná síla, díky které si získáte nečekanou oblibu u mnoha osob. Dejte si ale pozor, abyste se pro něco ukvapeně nerozhodli. Díky euforii z vašich úspěchů můžete vidět vše až moc růžově. Nádech, výdech, uzemnit se a až potom se rozhodnout.

ŠTÍŘI

Pokud je osoba ve znamení Štíra vyrovnaná a spokojená sama se sebou, může se těšit na skvělý měsíc a mnoho nových příležitostí. Bez ohledu na to, zda jste žena či muž. I když se od vás bude poměrně dost očekávat, hlavně ze strany rodiny, vy vše zvládnete a dokážete si obdivuhodně rozplánovat dny. Ženy prožívaly v posledních měsících citové problémy, ale ty už také díky novému měsíci mizí. Muži si naopak vše v této oblasti drží v rovnováze. Pro všechny Štíry ale všeobecně platí. Nevstupujte dvakrát do stejné řeky.

STŘELCI

Máte složité období. Nějak se vám nedaří naskočit na tu správnou vlnu. Čím více věcí ale budete dělat, tím méně se vám bude dařit. Červen je velice vhodný na to, abyste se zklidnili a vaše rozhodnutí dotáhli do konce. Dělejte jednu věc pořádně a úspěch máte zaručen. A jedna rada. Neohlížejte se zpátky. Co bylo, se už nevrátí. Žít minulostí znamená být nespokojený sám se sebou. A to určitě nechcete.

KOZOROZI

Víte co chcete, máte vize a díky nim zvládáte i to méně příjemné. Červen se ponese ve stejném duchu jako měsíce minulé i budoucí. Celkově máte ohromně příznivé období a celý rok je vám nadmíru nakloněn. Jen je třeba nesejít z cesty a nenechat se těmi, co to s vámi myslí dobře, odradit od toho, pro co jste se rozhodli. Všechno dokážete, všechno zvládnete. Sílu i rozum na to máte.

VODNÁŘI

A dál si tak poletujete, snažíte se být v pohodě a neřešit zbytečnosti. A to je dobře. Červen je pro vás měsíc klidu a nic moc nového ani nečekejte. Co byste ale mohli udělat je to, trošku si urovnat partnerské vztahy a popravdě si říct, zda nezůstáváte právě s partnery jen ze zvyku a pohodlnosti. Energie okolo vás přejí novým začátkům právě ve vztazích, tak nezapomeňte, že je třeba nejprve vše zcela ukončit, aby mohlo přijít do života něco nového a lepšího.

RYBY.

I když jste se v minulých měsících rozhodli, že už nebudete ostatním tolik pomáhat a budete více myslet na sebe, červen se ponese ve stejném duchu. Je samozřejmě dobré být nápomocen, když je třeba ale vše má své hranice. Dejte si pozor, ať vás vaši blízcí nezačnou zneužívat. Těžko se mění nastavené chování, a pokud se najednou rozhodnete svým dobrým skutkům dát sbohem, může se stát, že budete nakonec v očích ostatních špatní vy. Vaše dobré srdce ale bude odměněno nečekanou příjemnou zprávou a vy si řeknete, že na světě je stejně krásně.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz