Hlavní obsah
Astrologie

Novoluní červen 2024. Očekávejte nové příležitosti, ale buďte obezřetní!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pexels.com

Harmonie je klíčové slovo k Novoluní ve znamení Blíženců.

Článek

Šesté Novoluní roku 2024 nastane 6. 6. v 14:37. Živel Vzduch a číslo dne 6 jsou indicie, které nám ukazují, že se v den šestého novoluní roku bude vše točit okolo nalezení rovnováhy a harmonie v oblasti mezilidských vztahů. Tím pádem i milostné vztahy se trochu provětrají. Tam je třeba počítat i s možným nečekaným zklamáním a odmítnutím. Bohužel nemusí být vždy vše růžové, jak se na první pohled může zdát. Některým z vás bude naopak v lásce neuvěřitelně přáno. Zkrátka extrém vystřídá extrém. Je to způsobeno tím, že planeta Jupiter vstoupila 26. 5. 2024 právě do vzdušných Blíženců a tam si rok pobude. Přesně do 9. 6. 2025. A toto spojení vytváří sice spoustu nových příležitostí, ale i energetický chaos. Proto je třeba být první měsíc více ostražití a nedělat bezmyšlenkovitě spoustu věcí najednou. Energie kolem k tomu svádí. Ono si to za pár týdnů sedne. Stejně nám nic jiného nezbývá. Chod planet neurychlíme, a přece nebudeme takto rozlítaní celý rok kvůli nějakému Jupiteru v Blížencích.

Přichází ale i mnoho nápadů a rozhodně, pokud můžete a máte chuť, zdokonalujte se v různých dovednostech. Ty vám potom otevřou nové příležitostí a pracovní nabídky.

Vyhněte se častým změnám názorů ale i všestrannosti. I když si říkáte, jak je úžasné, co vše někteří dokážou, když vy jste dobří jenom v jednom, buďte za to rádi. Nevyladěná aktivita, jednoduše řečeno od každého trochu a nic naplno, narušuje posun. Dělejte jednu věc pořádně, rozšiřte si znalosti a úspěch vás nemine.

Pamatujte na to, že záleží pouze na vás, jak se ke všemu postavíte. Pokud správně a s chladnou hlavou, nebudete muset výše zmíněnému odmítnutí a zklamání čelit. I když někdy je třeba, aby si tím člověk prošel a rozsvítilo se mu. Tak s chutí do toho. Chopte příležitost za pačesy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz