Hlavní obsah
Astrologie

Novoluní červenec 2024. Pusťte po vodě to, co vás omezuje, a užijte si léto

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pexels.com

Pohoda, otevřenost a citová stabilita. To jsou klíčová slova k Novoluní ve znamení Raka.

Článek

Sedmé Novoluní roku 2024 nastane 6. 7. v 00:57. Živel Voda a číslo dne 6 jsou indicie, které nám ukazují, že se dny kolem a v den Novoluní ponesou v pohodovém duchu a to ve všech oblastech.

Rozhodně se nebojte být otevřeni a řekněte konečně, co máte na srdci. Především je to myšleno tak, že pokud chcete s někým navázat vztah a již dlouho k dotyčnému nebo dotyčné cítíte sympatie, je právě nyní vhodná doba udělat první krok. Zvláště nezadané ženy mají velkou šanci najít si životního partnera. Citlivost a harmonie mezi lidmi bude totiž zesílena.

Znamení Raka nám pomůže i pomyslně pustit po vodě vše to, co nás nějakým způsobem omezuje v životě. Zapracujte tak na odstranění škodlivých návyků. Pokud tedy nějaké takové máte a zatím se nezdařilo s nimi skoncovat. Energie tohoto úkazu jsou vám velice nápomocny a navíc je momentálně posílena vaše vitalita a zdraví celkově. Dlouhodobé zdravotní problémy se velice rychle začnou zlepšovat a vy se budete cítit nezvykle silně a schopně. A takovéto vitality je právě dobré využít k nějaké změně. I pokud jste rozhodnuti koupit nebo prodat nějakou nemovitost, je právě teď vhodná doba.

S přibývajícím měsícem přibývají energie, které přejí obchodu, podepisování smluv a uzavírání spolupráce. Do úplňku byste měli mít hotovo. Jakmile začne měsíc ubývat, odchází i energie potřebné k úspěšným obchodům. Je to ale doba vhodná ke všem chirurgickým zákrokům, protože tělo nezadržuje tolik vody a rány se lépe hojí. Pokud si tedy můžete většinu z toho, co zde uvádím, naplánovat dle fází Měsíce, uvidíte, že bude vše jednodušší.

Přeji vám, ať se daří a máte opravdu pohodové léto.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz