Hlavní obsah
Astrologie

Novoluní duben 2024. Naučte se říkat ne a stůjte si za svými ideály

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pexels-laura-cleffmann-19871606

8. 4. 2024 nás čeká další z letošních novoluní. Je ve znamení Berana a opět máme možnost začít jinak a lépe.

Článek

Nastane přesně ve 20:20 a je výjimečné nejen tím, že se kryje se zatměním Slunce. Živel Oheň a číslo dne 8. To jsou indicie, které nám ukazují, že čtvrté novoluní bude velice silné. Energie a průbojnost možná u někoho až překypí, ale celkově se nám všem bude lépe myslet a rozhodně bychom si neměli říkat, že něco nejde. Všechno jde, když se chce. Jenže často některé z vás brzdí přehnaná slušnost a jen proto, abyste byli se všemi zadobře, neřeknete ne, chováte se přehnaně slušně a druzí si to můžou pak vyložit zcela jinak. A nedej Bůh, abyste najednou své chování změnili, přiklonili se k jiným názorům a lidem a přestali být tak dobrosrdeční a úslužní. To je hned oheň na střeše. Je dobré si uvědomit, že není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem a ti, kteří se snaží to hrát na všechny strany, stejně jednou dojedou. I mezi přáteli je lepší sázet na kvalitu než na kvantitu.

Nezapomeňte na své pracovní ambice a jejich prosazování. Stůjte si za svými ideály, ale dejte pozor na ukvapená rozhodnutí. Konkrétně toto novoluní je provázeno energiemi, které i z klidnějších jedinců můžou udělat neřízené střely. Doporučuji dvakrát měřit a jednou řezat. Aby vám nevylítlo z úst něco, čeho byste litovali a nemohli vzít zpátky. Nejde všechno změnit najednou, když jste to nechali dojít až tak daleko, že nyní nevíte od kterého konce začít. Rozhodně si nemyslete, že nespokojený člověk sám se sebou si k sobě rychle přitáhne skvělého nového partnera nebo najde nové úžasné zaměstnání. Nejprve je třeba srovnat sám sebe, přiznat si, co vám na sobě a okolo vás vadí a něco s tím jednou pro vždy udělat a ne jen o tom mluvit. Ani přesvědčování toho, že jste sami se sebou spokojeni a hlásání těchto nepravd do světa vám nepomůže. Sice vám to pár lidí odsouhlasí a bude mít radost z toho, že také nejste dokonalí, ale vám to nepomůže. Cítíte se tlustí? Zhubněte! Nejste spokojení v zaměstnání? Změňte ho! Nevyhovuje vám soužití s vaším protějškem? Nebuďte s ním! Máte již jiný názor a hodnoty ve vašem životě než vaši dlouholetí přátelé? Obklopte se těmi, kteří jsou na stejné vlně! Celý náš život by měl být v přirozené rovnováze a mělo by se nám dostávat tak akorát všeho, co si přejeme. A to samozřejmě lze, pokud s tím něco uděláte.

Energie okolo nás jsou momentálně velice příhodné a začít znovu a jinak můžete kdykoliv. Jen jsou určitá období, kdy to zkrátka jde snáz. A tímto obdobím jsou právě dny okolo tohoto novoluní. Všem přeji, ať dosáhnou svého a cítí se opravdu spokojeně uvnitř sebe a ne jen naoko před okolím.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz