Hlavní obsah
Astrologie

Novoluní květen 2024. Očekávejte přívaly radosti a vyhoďte si z kopýtka!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: nousnou-iwasaki-Dc3YQuyr2pU-unsplash

Úspěch, síla a rovnováha jsou klíčová slova k Novoluní ve znamení Býka.

Článek

Páté Novoluní roku 2024 nastane 8. 5. v 05:21. Živel Země a číslo dne 8 jsou indicie, které nám ukazují, že energie dne tohoto Novoluní budou působit na všechny velice stabilně. Již od začátku týdne to mnozí z vás silně pocítí a budete mít velkou chuť téměř do všeho. Díky vibracím čísel v datech, která jsou velice příznivá po celý týden, již od 6. 5. 2024, se budete cítit nezvykle vyrovnaní a s přehledem zvládnete případnou překážku, která se vám postaví do cesty.

Berte ji jako zkoušku toho, že jste schopni vždy vše vyřešit s úsměvem a že když nejde o život, jde o ho…. Čím dál více lidí si neváží života. Řeší hlouposti a jsou stále nespokojeni. Víte, co vlastně chcete a co vás učiní šťastnými? Až budete vědět, tak teprve poté nabere život ten správný směr a objevíte jeho kouzlo.

Jako při každém Novoluní se daří všemu novému, tak i tentokrát je zcela vhodná doba na to, nadchnout se pro nějakou myšlenku a neúnavně pracovat na jejím uskutečnění. Někteří z vás už ji dostali, a dalším z vás určitě v hlavě také nějaká problikne. Očekávejte velké přívaly radosti a dopřejte si požitků ve všech formách. Pokud možno, vyhoďte si z kopýtka. Něco si kupte, udělejte si radost něčím hezkým. Někoho potěší něco na sebe, někdo si dopřeje nějakou dobrotu. Já osobně si tu hubu neošidím, jak říkala babička, takže zvolím tu druhou variantu. Jde zkrátka o to, aby v období tohoto úkazu z vás šla co možná největší energie radosti a vracela se díky tomu k vám ve znásobené formě. Být šťastný a umět se radovat uvnitř sebe, nejen pro okolí, je tajemstvím úspěchů v našich životech.

Čeká nás tedy květnové Novoluní, které je velice příznivé naprosto pro všechna znamení. Jen si dejte pozor na přehnanou urputnost a vždy používejte svoji intuici. Ta je v období Novoluní zesílená. Všichni ji máme, ale někdy se nám nelíbí, co nám radí. A lžeme si sami sobě do kapsy. Když něco zkrátka už po několikáté nejde, nefunguje nebo se neodvíjí dle vašich představ, nechte to být a začněte znovu jinak, jinde nebo s někým jiným. Je velká šance, že se vše podaří. Přeji úspěšné dny.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz