Hlavní obsah
Astrologie

Novoluní srpen 2024. Kouzlo života - vždy můžete začít znovu a lépe

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

Vyrovnanost, síla a velké výzvy. To jsou klíčová slova k Novoluní ve znamení Lva.

Článek

Novoluní je opakující se fáze Měsíce, jejíž energie nám pomáhá zbavit se nepotřebného a začít znovu s pomyslným čistým štítem. Stačí jen vědět, které novoluní je pro naše znamení to nejvhodnější. To srpnové, osmé v tomto roce, nastane 4. 8. v 13:12. Živel Oheň a číslo dne 4 jsou indicie, které nám ukazují, že jsou před námi opravdu velké výzvy. Jen je třeba mít zcela zpracované obavy, a pokud se rozhodnete nějakou tu výzvu přijmout a uskutečnit, tak je nutno nemít sebemenší pochybnost. A to je třeba cítit uvnitř. Ani povzbuzování od okolí vám k ničemu nebude. Pokud o tom nebudete přesvědčeni vy sami, do ničeho se nepouštějte. To se týká především ohnivých znamení - Beranů, Lvů, Střelců a vzdušných - Blíženců, Vah a Vodnářů. Pouze dostatek důvěry ve vás samotné, je cesta k hromadění hmotného i nehmotného bohatství.

Vodním znamením - Rakům, Štírům a Rybám a zemským - Býkům, Pannám a Kozorohům se v okolí srpnového Novoluní může přihodit, že to, v co věřili, se nepodaří nebo se nebude odvíjet dle jejich představ. Díky tomu se budou cítit ušlápnutí, odsunutí a bez odvahy a síly. Ale to pouze těm jedincům, kteří ještě nenašli rovnováhu a ani dva zemské úplňky v Kozorohu jim k tomu nepomohly. Ale nevzdávejte to. Zkuste si vše přehodnotit a začít znovu! Stačí se jen naučit využívat energii správným směrem. Máte čas do konce roku stabilitu najít a rozhodně vám k tomu bude svojí silou nápomocen ještě jeden úplněk 15. listopadu ve znamení Býka. Ten naposledy umožní všem těm, bez ohledu na znamení, kteří se v průběhu roku 2024 neuzemnili, najít rovnováhu a pevnou půdu pod nohama. Bez ní, to znovu opakuji v každém článku, nebudete moci využívat úžasných energií, které nám přinese rok 2025 - zvaný Rok čarodějnic.

Zatím ale není nic ztraceno, protože když se zítra probudíme do nového dne, máme opět šanci začít znovu a jinak, pokud nejsme s něčím spokojeni.

A v tom je kouzlo života. Mějte se skvěle a ať se vám vše daří.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz