Hlavní obsah
Astrologie

Novoluní září 2024. Ideální čas na kariérní růst a nastolení pořádku

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay.com

Plánování, nastolení řádu života, kariérní růst, přátelství. To jsou klíčová slova k Novoluní ve znamení Panny.

Článek

Zářijové, již deváté Novoluní v tomto roce nastane 3. 9. v 03:55.

Živel Země a číslo dne 3. To jsou indicie, které nám ukazují, že na nás budou při devátém Novoluní roku působit energie, které vyvolají potřebu být uprostřed jiných lidí, a budeme mít radost, když si s někým popovídáme. Pozor ovšem na přehnanou kritiku, která nám může bezděky vylítnout z úst. Je vhodné období ke kariérnímu růstu, ale i k nalezení vámi vytouženého bytu či domu. Vynalézavost a představivost vám bude usnadňovat úkoly, které si zadáte. Pokud byste ovšem na něco nestačili, neostýchejte se požádat o pomoc.

Čas Novoluní je vždy období ideální pro plánování a nové začátky. Konkrétně toto Novoluní v zemské Panně je nejlepším obdobím do konce roku 2024, kdy můžete zlepšit jak kvalitu svého života, tak nastolení potřebného řádu. Zkuste to, vhodné energie k tomu rozhodně jsou. A pokud se zamyslíte nad svými návyky, které již nefungují a zbavíte se jich, jedině dobře.

Beranům toto Novoluní přináší sílu do pracovní sféry. Býci by se měli více věnovat svému zdraví a zpracováním emocí. K Blížencům přijde velká, nečekaná inspirace. Raci by se měli více věnovat rodině a komunikovat. Lvi by si měli dát do pořádku svoje osobní záležitosti. Panny, které logicky v tomto období slaví narozeniny, mají nejlepší období na začátek svojí životní etapy. Váhy by si měly udělat pořádek v partnerských vztazích a pokusit se je zharmonizovat. Štíři, rozhodně odstraňte překážky, které vám stojí v cestě jak v oblasti pracovní, tak v partnerské. Střelci, zaměřte se sami na sebe a nehledejte vinu za svoje neúspěchy v druhých. Kozorozi mají možnost si naplánovat vše nové v pracovní oblasti a díky tomu si zlepšit finanční situaci. Pro Vodnáře je to skvělé období navázat nové vztahy, jak partnerské, tak osobní a díky tomu se můžou těšit na zajímavé možnosti. Lidé ve znamení Ryb by se měli věnovat pozorování vlastního vnímání, myšlení a cítění.

Přeji všem, ať energie tohoto úkazu dopomůžou k tomu, že se budete cítit skvěle a vše se bude dařit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz