Hlavní obsah
Astrologie

Úplněk březen 2024. Čisté jarní energie vnesou světlo do našich životů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pexels

Jaro je tady a jeho svěží vánek přichází i s třetím letošním úplňkem, který pomyslně uzavírá temné období zimy.

Článek

25. 3. 2024 přesně v 08:00 začíná úplněk ve vzdušných Vahách. K tomuto znamení je přiřazena planeta Venuše. Den je v čísle 9 - 25. 3. 2024 =2+5+3+2+0+2+4=18=1+8=9 a nastane i polostínové zatmění Měsíce. A protože žádná část Měsíce nebude zcela zastíněna Zemí, nebude tento jev pouhým okem ani vidět a nijak zvlášť jím nebudeme ovlivněni.

Co na nás ale velký vliv mít bude, jsou opět zesílené energie vlastností, které ke znamení Vah patří a i číslo dne devět. Do podvědomí máme zaryto, že znamení Vah je ze všech vzdušných nejvíce klidné a mírumilovné. To ale neznamená, že se jemný vánek nemůže změnit ve vichr, když už je toho všeho moc. Určitě bych se pokusila začít nejprve zlehka urovnat to, co není ve vašem životě stabilní. Čím dříve to uděláte, tím lépe. A je dobré začít od gruntu. Můžete tak vyhodit z bytu nestabilní, rozvrzanou židli či skříň, nebo nestabilního partnera. Je zcela nepodstatné, ve kterém znamení jste, ale s příchodem jara má člověk potřebu si uklidit okolo sebe i v sobě. A díky čisté jarní energii, která přivane, to půjde samo. Číslo dne devět ještě dodá více síly a chuti těm, kteří pociťují jarní únavu. A tak můžete začít nejen s očistou těla, mysli i duše. Ale beze spěchu a bez stresu. Momentálně je sice období, kdy pociťujete několik dnů před i po úplňku zesílené energie, avšak tentokrát se pokuste vše urovnávat a řešit s diplomacií. Je už doba, kdy by si ti rozumově vyspělejší měli udržet nadhled a nerozčilovat se. Lepší než pořád na něco nadávat, je udělat změnu. Stejně si tím věčným rozčilováním škodíte jen sami sobě. Pamatujte, že díky vnitřnímu klidu lépe dosáhnete v životě všeho, po čem toužíte. A neurvalce, kterým není rady, ani pomoci si držte dál od těla. Oni si najdou k sobě rovné a pak jim ani nepřijde, že jsou takoví. Vrána k vráně sedá a přitahují se k sobě lidé stejného myšlení. Je to čím dál viditelnější a je to tak dobře.

Ohnivá znamení - Berani, Lvi a Střelci, máte jedinečnou možnost změnit vše, co vás svazuje a využít energii úplňku k zásadním změnám týkajících se vašeho zaměstnání. Zemská znamení - Berani, Býci a Kozorozi by měli zpomalit. Chápu, že s příchodem jara a energiemi úplňku je vaše touha po změně obrovská, ale vše má svůj čas. Vzdušná znamení -Blíženci, Váhy a Vodnáři. Prioritou je urovnání vztahů. Nejen v rodině, ale i v zaměstnání. Vše co vás svazuje, je třeba ze života odfouknout. Síla tohoto úplňku je vám k tomu nápomocna. A vodní znamení - Raci, Štíři a Ryby. Využijte síly březnového úplňku pro sebe. Mnozí z vás mají za sebou partnerské neshody, rozchody a únava, především ta psychická se projevuje i na vašem zdraví.

Všichni můžeme každý měsíc využívat pravidelných přírodních úkazů k posílení sebe samých. Rozhodně doporučuji pracovat při tomto úplňku s nerosty. Citrín a Jaspis jsou velice vhodné k posílení našeho organismu nyní na jaře. Můžete si je pokládat jen tak na různé části těla nebo vhazovat na noc do čiré sklenice s vodou a pak nalačno vypít. Vždy je lepší používat kameny neopracované, mají větší sílu. A nezapomeňte je dávat nabít na Slunce. Konkrétně tyto dva nerosty mají rádi svit měsíční i sluneční. Tak ať se vám vše vydaří a odstartujete jaro v klidu a harmonii.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz