Hlavní obsah
Astrologie

Úplněk červen 2024. Emoční úroveň se zvýší a laskavost bude naší součástí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pexels.com

Šestý úplněk roku 2024, který nastane 22. 6. v 03:07 ovlivní energie zemského Kozoroha. A my se tak můžeme těšit na fantastické léto.

Článek

Stejné znamení a energie nás budou totiž ovlivňovat i při červencovém úplňku, který je také pod vládou znamení Kozoroha. Čeká nás tedy doslova a do písmene energeticky parádní, uzemněné léto se vším všudy.

Tento úplněk patří mezi ty nejvíce povedené za celý rok a je to i díky tomu, že 17. 6. vstoupila planeta Venuše do znamení Raka a toto spojení zvyšuje celkově emoční úroveň. Laskavost a empatie jsou rozhodně zapotřebí v tomto období více než kdy jindy. Dva dny před úplňkem, tedy 20. 6. přesně ve 22:51 vstupuje Slunce do znamení Raka a nastává astronomické léto. Toto citlivé vodní znamení s velice vyvinutou intuicí nám společně se Sluncem vykouzlí energie pozitivního a tvůrčího vyjádření. Čeká nás tedy letní Slunovrat a při něm nejkratší noc a nejdelší den, který bude určitě stát za to.

A perfektně naladěni díky předešlým úkazům si užijeme 22. 6. letní úplněk. Celkově jsou posíleny vlastnosti, jako je vnitřní síla, rozvážnost a ctižádost. Samozřejmě, že by se našly i ty horší vlastnosti, jako je třeba povýšenost, ale ty tentokrát posíleny výjimečně nebudou, jak to bývá vždy celý rok při úplňcích.

A proč? Protože denní číslo 9 (22. 6. 2024 - 2+2+6+2+0+2+4=18=9) a číslo dne 22 přináší společně velice dynamické ale vyrovnané a mírumilovné vibrace. Samozřejmě, že výjimka potvrzuje pravidlo, ale jak vidíte, určitě se máme na co těšit.

Stejně bych ale měla radu pro ty, kteří jsou narozeni ve znamení ohně. Tedy Berani, Lvi a Střelci. Zamyslete se nad změnou směru vašeho života. Možná pak nastane ten správný posun kupředu.

Zemská znamení - Býci, Panny a Kozorozi. Neodmítejte tak striktně všechny nabídky, kterých se bude okolo vás hemžit čím dál více.

Vzdušná znamení - Blíženci, Váhy a Vodnáři. Zkuste v těchto dnech co nejvíce odpočívat. Na vás působí protikladné síly totiž nejvíce.

A vodní - Raci, Štíři a Raci. Je nejvhodnější doba začít s novými činy. Pokud stále váháte, tento úplněk je nadmíru příznivý.

Rozhodně nezapomeňte vy, milovníci nerostů využít tento úkaz a dát si na měsíční svit nabít svoje pomocníky, aby měli dostatek sil pro vás. Konkrétně Obsidián, Turmalín, Labradorit a Měsíční kámen, mají rádi jenom měsíční svit. Slunečním svitem jim berete sílu. A právě zmíněné nerosty jsou vhodné na toto období. Pokud tedy máte nějaký takový doma, vezměte misku s vodou, musí být ale z čirého skla, vložte nerosty a nechte přes noc na svitu Měsíce. Lepší jsou samozřejmě vždy neopracované, mají větší sílu, neboť nejsou hlazením uzavřeny, mohou dýchat a vysílat silnější vibrace. Ráno se vodou opláchněte nebo ji můžete nalačno tak 2 dcl vypít. Já to vždy praktikuji s různými nerosty v období úplňku po dobu jednoho týdne a musím říci, že se cítím skvěle na duši i na těle. Přeji vám, ať se cítíte také tak a mějte krásné léto!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz