Hlavní obsah
Astrologie

Úplněk červenec 2024. Láska je ta nejmocnější čarodějka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pexels.com

Sedmý úplněk roku 2024, který nastane 21. 7. v 12:16 ovlivní stejně jako při úplňku červnovém, energie zemského Kozoroha. Ale tentokrát pocítíte i potřebu větších změn.

Článek

Již v neděli 21. 7. budeme vstávat do dne s úplňkem v zemském Kozorohu a určitě se nemusíte obávat, že to bude vstávání nepříjemné. Ba naopak. V 12:16 přesně nastane velmi magický úplněk. Měsíc je v Kozorohu a Slunce v Raku. Voda a Země. Velice klidné spojení dvou živlů v zastoupení precizního, ambiciózního, někdy plachého, ale rozhodně stálého Kozoroha a citlivého, empatického, ale často i hysterického a zpátečnického Raka. Nejsilnější ze všech měsíčních fází nám opět dává možnost na sobě pracovat a posunout sami sebe o kousek dál. Uzemnit se a nechat podvědomě odplout to, co nás stále svazuje. Najít rovnováhu je nejdůležitějším úkolem roku 2024.

Počítejte tedy s tím, že se ve dnech v okolí úplňku budou více řešit finanční záležitosti a rodinné - partnerské vztahy a vše s nimi spojené. To platí tentokrát pro všechna znamení horoskopu bez rozdílu.

Pokud nemáte stále něco dořešeno, zas a znovu vás bude podvědomí nabádat, že už je opravdu načase, ne-li pozdě dát vše do pořádku, i když se vám nechce a nechce. Ale čím dříve to uděláte, tím lépe. Jsme v podstatě již na konci naprosté přeměny myšlení lidstva. Ještě nás čeká pět takových úplňků, i když s jinou sílou, ale se stejným úkolem. Příští rok 2025 bude o velice zesílených energiích, kdy bychom měli dosáhnout naprostého blahobytu. Ne nadarmo se mu říká Rok čarodějnic. Každý má šanci si „přičarovat“ do života vše, co chce. Ale je třeba být připraven a pročištěn tak, aby k nám mohla ta správná síla proudit.

To, co mělo odejít, musí být pryč, po dobrém, po zlém, s úsměvem i pláčem. Teď už jenom uhlazujeme a také si naprosto přesně uvědomujeme, s kým po svém boku vlastně chceme žít a koho si k sobě pustit nebo navždy vyřadit z našeho života. Lidé, kteří mají spolu sdílet tento život, se k sobě dostali i přes velké překážky a lidé, co k sobě nepatří a nemají si co říct, se od sebe oddělili nebo v nejbližší době oddělí.

Energie tohoto úplňku budou vskutku různorodé, ale pokuste se přijímat vše v klidu. Síla zemského Kozoroha bude nápomocna. Nenechte v sobě proudit zlo a nenávist. Ještě malinkou chviličku, a shlukování lidí vibrujících na stejných vlnách je u konce. Někteří jedinci jsou trošku přízemnější, tak se stále snaží udržet něco, co už je dávno v rozkladu. Některým zase jejich ego nedovoluje odpustit a prodlužují tím návrat, kterému se tak či tak nevyhnou. Teď už stejně až tak nic moc nezměníme. I kdyby čert na koze jezdil. Přijímejme tedy s pokorou to, co jsme si sami svými myšlenkami natropili.

Když pomineme, že nás při tomto úplňku docela dost potrápí bolest nohou a šlach a že ani spaní nebude nic moc, bude to stejně velice příjemné období a mnohým se uleví.

Zapalte si svíčku, pište si zas a znovu na papír svá přání v přítomném čase, pokud již dávno nemáte jasno. A pamatujte si, že láska je ta nejmocnější čarodějka a lékař v jednom. Proto se ji učte dávat, ale i přijímat. Přeji krásné letní dny v lásce a hojnosti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz