Hlavní obsah
Astrologie

Úplněk duben 2024. Touha uskutečnit své skryté potřeby nabírá na síle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pixabay

Čtvrtý úplněk roku 2024, který nastane 24. 4. 2024 v 01:48 ovlivní energie vodního Štíra. Celkově silná energie úkazu, navíc znásobena opakujícími se čísly v datu dne bude pro mnohé těžko uchopitelná.

Článek

Dubnový úplněk ve vodním znamení Štíra s jeho vládnoucí planetou Pluto a s číslem dne 9 (24. 4. 2024-2+4+4+2+0+2+4=18=9 ) je popravdě silný kalibr pro všechny. Část lidí se nemile projeví a ta druhá část bude muset nečekané a nevysvětlitelné chování zpracovat. Zesíleny totiž budou veškeré charakterové vlastnosti tohoto znamení a díky opakujícím se dvojkám a čtyřkám v datu nejen dobré, ale především ty záporné. Tedy pomstychtivost, pýcha, potřeba zraňovat ostatní, vztahovačnost a v neposlední řadě žárlivost. Řekla bych, že spíše vyplavou na povrch, než že budou zesíleny. Celkově energie kolem nás nabírají na síle již od roku 2017, kdy začala nejdůležitější devítiletá vibrační etapa planety Země za posledních dva tisíce let. Rok 2024 je předposledním rokem této etapy (začínali jsme s vibrací čísla 1 v roce 2017 - 2+0+1+7=10=1, pokračovali s vibrací čísla 2 v roce 2018 – 2+0+1+8=11=2, nyní máme vibraci čísla 8 a devítiletku ukončíme roku 2025 – 2+0+2+5=9, tedy s číslem 9). Celý současný rok díky vibrující osmičce se lidé projevují čím dál více a je těžké udržet svoje skryté touhy a pocity uvnitř sebe. A při každém jednotlivém úplňku se zesilují právě ony charakterové vlastnosti. Vše samozřejmě záleží i na dalších okolnostech jako jsou již zmíněná čísla v datech a součty. Snažím se vám vše vysvětlit podrobněji proto, abyste byli tak nějak v obraze a dokázali si objasnit dění kolem vás a nemuseli nevěřícně kroutit hlavou, říkat si, to není možné, co se to s těmi lidmi děje a jak se mnozí změnili.

Útěchou nám budiž, že je celkově i velký počet dobrých lidí, u kterých se v průběhu roku zesilují ty dobré vlastnosti, protože veškeré špatné emoce, které jim bránili být v životě šťastní a spokojení mají již dávno zpracované anebo je zpracovávat ani nemuseli, protože je obloukem minuly. A víme, že z lidí vychází právě to, jak se cítí sami uvnitř. Takže pokud je někdo zlý, lstivý, nepřejícný, ulhaný, závistivý a celkově se projevuje takto nehezky, cítí se uvnitř sebe sám špatně. A díky pravidelným úkazům se zesílenými energiemi aspoň víme, s kým máme tu čest a postupně je třeba se od takových lidí vzdálit. Vždyť oni si najdou k sobě rovné. Svůj k svému…

Berani, Lvi a Střelci- pro vás budou energie tohoto úplňku velice příznivé a bravurně zvládnete i případnou nepříjemnost. Ať v rodině či v zaměstnání. Díky vaší vznětlivé povaze jste se vy, sami už odkopali dávno, takže ani vaše chování nějak nepřekvapí okolí. V blízkosti všech ohnivých nesnesitelných a zlých jedinců nezůstal již téměř nikdo nebo si našli stejně zahořklé protějšky. Ti z vás, co dokázali svůj oheň uvnitř sebe využít a správně usměrnit, se těší z úspěchů ve svém životě a z kvalitních přátel.

Býci, Panny, Kozorozi - zemská znamení povětšinou, jak pozoruji okolo sebe, vědí, co od ostatních čekat a celkově je tento rok pro ně příznivý. Ale pouze pro ty, kteří jsou spokojeni sami se sebou. Doporučuji těm, kteří necítí pevnou půdu pod nohama, a je to způsobeno tím, že jsou nespokojeni sami se sebou, se svým vzhledem, s partnerem nebo se zaměstnáním, ať s tím co nejrychleji něco udělají. Vaše nespokojenost se bude hromadit uvnitř vás a nakonec z vás budou zapšklí, závistiví a zlí lidé. Je vhodná doba a nejvyšší čas vystoupit ze své komfortní a velice často neuspokojující zóny, a něco udělat.

Blíženci, Váhy, Vodnáři - pokuste se konečně jednou provždy zpracovat svoji žárlivost vůči partnerům a pocit nedocenění. Ani pochvala od okolí, že vypadáte dobře nebo zvětšený zájem o vaši osobu od opačného pohlaví vás šťastnými neudělá. Naopak vaše přesvědčování sebe samých, že jste šťastní, bude mít opačný efekt a budete nesnesitelní pro sebe i pro okolí. Ostatním, co našli nebo si vytvořili již potřebnou rovnováhu, přeji, ať jim vydrží i po tomto úplňku. Máte před sebou velkou zkoušku.

Raci, Štíři, Ryby - všechna vodní znamení čeká silný vliv tohoto úplňku, který ovlivní jejich psychiku. Nezpracované emoce způsobují nemoci. Mnoho vodních znamení se snaží problémy řešit tak, že nad nimi mávnou rukou a nalhávají si, že jim je to jedno. Nesnesou konfrontaci, couvají a radši se tedy obklopují lidmi, kteří jim přikyvují. Pak se uvnitř sebe užírají a mnozí z nich propadnou nějaké závislosti, aby tak kompenzovali nespokojenost se svým životem.

Pokud patříte mezi takové, nedivte se, že se od vás čím dál více odtahují kvalitní lidé a zůstává kolem navoněná bída. Myšleno především charakterově. Někdy i doslova. A vy, úžasní, citliví, sebevědomí, pravdomluvní a vyrovnaní Raci, Štíři a Ryby. Užijte si tento úplněk a mějte oči otevřené. A těšte se z toho, že vše špatné již dávno odplavalo.

Zkrátka, všem ať se daří, jak si zaslouží. A díky letošním úplňkům a jejich energiím se moje přání stává skutečností.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz