Hlavní obsah
Astrologie

Úplněk leden 2024. Ohnivý Lev znásobí sílu a přinese nekonečno možností.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: iStock-1390650614

Čeká nás první úplněk roku. A protože je ve znamení Lva, síla lednového úplňku nás doslova nadzvedne ze židlí a věřte, že se nestačíte divit, co takový úplněk dokáže.

Článek

Dne 25. ledna v 18:53 startuje prvním úplňkem velká nálož energií, které nás čekají po celý rok. Pro mnohé budou přínosné ale pro některé naopak. Vše se odvíjí od toho, jak připraveni jsme do roku 2024 vstoupili. Všech dvanáct měsíců je o nekonečnu možností a o čase zúročit naše schopnosti a sílu. Ale i o tom, že se nám bude vracet všechno dobré i zlé, co jsme za posledních sedm let udělali. Je to proto, že rok 2024 je ve vibraci čísla 8 (ročních vibrací je celkem devět, žijeme opakovaně devítiletky a prochází jimi vše živé, takže i planeta Země) a to patří dle číselné numerologické řady k planetě Saturn, římskému bohu sklizně a času. Tak nastal čas sklízet, co jsme si každý z nás zaseli. To špatné neboli karma, chcete-li, se ke každému dostane bez ohlášení a bude jen na každém jedinci, zda si uvědomí za co, a vyvaruje se do budoucna opakovaným chybám. To dobré a vysněné se samozřejmě bude přijímat lépe ale podmínkou, aby k nám přicházelo v hojné míře vše, co jsme si naplánovali, je být v rovnováze a netahat si s sebou z minulých let nezpracované emoce. Největší zátěží je nespokojenost uvnitř nás s čímkoliv. Ať je to partner, zaměstnání, způsob života, náš vzhled, vztahy s přáteli, s rodinou. Uvědomte si, že k člověku přichází taková energie, jakou on sám vydává. Tedy, jak se cítí uvnitř a ne to, jak se prezentuje pro okolí. Určitě se mnozí dají obalamutit chvástáním o tom, jak jste spokojení a jak se vše daří. Ale tam nahoře, jak s oblibou říkám a odkud vám přichází zpátky přesně to, co máte uvnitř, byť i hluboko skryté se obalamutit nedají.

A proto logicky začínáme úplňkem ve znamení silného, mocného Lva. Kdo je zcela spokojený sám se sebou a uvnitř sebe, má vyhráno a dny v okolí úplňku pro něj budou velice přínosné a v tomto duchu se pak ponese celý rok. Ke Lvu je přiřazena planeta Slunce. A Slunce, jak víme, dokáže hřát ale i pálit. Vlastnostmi tohoto znamení je vznešenost, důstojnost, síla - to u vyrovnaných jedinců, ale i sebechvála, touha po moci za jakoukoliv cenu a již zmíněné chvástání - u méně nevyrovnaných jedinců. On takový nespokojený a do kouta zahnaný Lev umí být pěkně zákeřný. A takové energie na všechny z nás budou právě při této pravidelné fázi Měsíce působit. Bez ohledu, v jakém znamení jste. Vlastnosti všech se díky přicházejícím silným energiím znásobují a stávají se viditelnějšími. Ty dobré ale bohužel i ty špatné. Tento úplněk působí na vzdušná, ohnivá, zemská i vodní znamení stejně. Je vám tedy jasné, že příval síly, který značně ovlivní chování lidí, ustojí jen ti silní a vyrovnaní. Navíc se den úplňku nachází v čísle sedm a toto číslo patří k otevřenosti a celkovému vnímání.

Doporučuji pracovat se slunečním kamenem, nebo s jakýmkoli nerostem barvy oranžové, žluté nebo červené. Pokud máte neopracovaný, tím lépe. Jemné vibrace těchto zemských léčitelů vám pomůžou zklidnit vnitřní nervozitu a případnou nevyrovnanost. Je dobré si je pár dnů před úplňkem dát nabít na sluneční svit, i když je pod mrakem, paprsky k nerostu dojdou, a přes noc vhodit do čiré sklenice s vodou a ráno pak nalačno vypít. Uvidíte, jakou sílu, byť nepatrný kousek nerostu, má.

Příští měsíc nás při úplňku ovlivní vlastnosti zemské Panny, a to bude okolo nás proudit již zcela jiná energie. Všem přeji, ať sílu nadcházejících úplňků využijete vždy pro váš posun k lepšímu a patříte mezi ty šťastné, zdravé a spokojené po celý váš život. Příroda nám je k tomu nápomocna. Jen je třeba vědět, jak její kouzelné síly využít v náš prospěch.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz