Hlavní obsah
Astrologie

Úplněk říjen 2024. Nezkrotná touha po zásadní změně ovládne naši mysl

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Ilona Golovleva

Desátý úplněk roku, který nastane 17. 10. v 13:26 ovlivní energie ohnivého Berana a vy pocítíte neskutečnou potřebu něco od gruntu změnit.

Článek

Úplněk ve znamení odvážného, tvrdohlavého, často zaseknutého, ale i arogantního a v názorech nestálého Berana s sebou vždy přináší energie, které slabší a nevyvážení jedinci těžce nesou. Všímám si toho již několik let. Podrážděnost a potřeba se doslova nepřiměřeně hrabat v dávno zapomenutém nabírá na síle a atmosféra tak houstne. Ohnivá znamení celkově vždy dny kolem úplňku pořádně rozpálí, ale Berani vedou. Ne nadarmo je to první astrologické znamení zvěrokruhu.

Bohužel tomu nebude jinak ani letos a dovolila bych si napsat, že bude ještě hůř. Ale nelekejte se. Sice začíná ten správný mazec a do konce roku bude ještě přituhovat, ale čím dál více lidí umí energie správně využívat a sílu posílat správným směrem. A protože jí začíná přicházet čím dál více, trochu vám poradím jak s ní naložit.

Pokud se chcete prosadit a vykompenzovat svoje předešlé neúspěchy, tak směle do toho. Není na co čekat. Pro všechna ohnivá a vzdušná znamení - Berany, Lvy, Střelce, Blížence, Váhy a Vodnáře nastává ten správný a nejvyšší čas. Máte možnost napravit svoje neuvážená a zbrklá rozhodnutí z dřívější doby, která se projevila v podobě neúspěchu a následných prozření. Nyní už byste si měli být jisti sami sebou a dočkat se tak zasloužené odměny po namáhavém snažení.

Býci, Panny, Kozorozi, Raci, Štíři, Ryby, tedy zemská a vodní znamení, nezavírejte před ničím diplomaticky oči, na to již není čas a neúprosně a s nadhledem odstraňte vše, co vám stojí v cestě. Přestaňte brát zpáteční chod a projevte svoji průzračnou duši s krásou uvnitř. Začne se vám tak plnit vše, na co si pomyslíte.

Pokud všichni, bez ohledu na znamení pochopí, že pouze láska a čistota vycházející z našeho nitra dělá naše životy kouzelné, pak se začnou dít v životě zázraky.

Ještě vám poradím vhodné nerosty, se kterými můžete pracovat, dávat si je do vody a pít z nich lektvary. Jsou to Karneol a Sluneční kámen. Pokud možno neopracované, surové. Nejsou tak krásné, ale jsou silnější, protože se hlazením neuzavřely.

Rituál - pálení nechtěného je v období Berana také aktuální, ale i jiné rituály jsou díky síle úplňku vhodné. Více se dozvíte zde https://herohero.co/ilonagolovleva, kde máte přesné postupy k vykonání a rady, jak energií kolem nás správně využít.

Přeji všem mnoho úspěchů při změnách, které se rozhodnete učinit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz