Hlavní obsah
Astrologie

Úplňkový horoskop pro jednotlivá znamení na týden od 23.10.do 29.10.2023

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Ilona Golovleva

Týdenní horoskop pro jednotlivá znamení.

Článek

BERANI

Připravte se na týden, který bude celkem náročný. Energie úplňku v Býku na vás působí dost intenzivně a u méně stabilních jedinců může způsobit výbuchy vzteku. Někdy se ale dají pod tlakem udělat skvělé věci, tak se na to zkuste podívat i z té lepší stránky. Doporučuji se zhluboka nadechnout a naučit se brát život s nadhledem.

BÝCI

Vesmír je vám nakloněn. Celý týden na vás budou působit přicházející energie vašeho úplňku. Pocítíte konečně naprosto pevnou půdu pod nohama a dokážete si jednou provždy stát za svým. Lidé kolem vás, kteří se nenápadně snažili přiživovat na vaši dobrotě pochopí, že je konec. Už bylo na čase.

BLÍŽENCI

To bude jízda. Přichází velká potřeba dodělat a vyřešit všechno teď hned. Energie úplňku na vás působí takovou silou, že nevíte, co dřív. Neměli jste si holt vše nechávat na poslední chvíli. Stejně nestihnete udělat za týden to, co odkládáte rok. Seřaďte si priority, nedělejte deset věcí najednou a uvidíte, že to jde i bez stresu.

RACI

Okolo zemského úplňku je vám vždy fajn. Země a voda k sobě patří a tak vzhledem k současným energiím se budete cítit skvěle. Celý týden se bude vše dařit, a díky diplomacii vám vlastní, předejdete možnému sporu. Ten může způsobit osoba ve vaší blízkosti, která je ve vzdušném znamení. Vzduch totiž nabírá na síle a dost vás rozčiluje.

LVI

Sílu máte stále, ale pomalejší energie býčího úplňku vás budou unavovat. V tomto týdnu přestanete mít chuť stále někomu něco dokazovat. To, že jste nejlepší všichni, už stejně dávno vědí, a ten , kdo to ještě nepochopil, brzy pochopí. Tak hoďte nohy na stůl. I král zvířat si musí odpočinout.

PANNY

Síla zemského úplňku na vás působí intenzivně a velice blahodárně. Díky přicházejícím energiím se zlepší vaše vitalita, bude se vám dařit v pracovní oblasti a celý týden bude celkově příznivý. Navíc čísla v datech přislibují i možný románek, nebo nečekanou schůzku. Máte se na co těšit.

VÁHY

Energie zemského úplňku vás tento týden posunou blíže vašemu cíli. Pokud jste si ho ovšem jasně vytyčili. To je u vás, vzdušných Vah, vždy kámen úrazu. Pokuste si v těchto dnech jasně stanovit, co byste rádi změnili. Díky silnému úplňku je velká šance, že se vám mnohé splní. A vy se začnete cítit lehce a nad věcí.

ŠTÍŘI

Jdete s Býky vždy ruku v ruce . Aspoň tedy při úplňcích. Tak i pro vás bude tento týden s býčími energiemi velice přínosný. Sice vám spadnou růžové brýle a vy se budete muset podívat pravdě do očí, ale tak nějak s něčím takovým počítáte. Intuice vás jako opět nezklame. Naučte si více věřit. Předejdete tak nejedné nepříjemnosti.

STŘELCI

Touha být lepší než ostatní a prosadit se. To jsou pocity, které vás provází již delší dobu a v tomto týdnu se budou stupňovat. Buďte ale opatrní. Ještě není ten správný čas. Energie úplňku v Býku vám v této oblasti nepřejí. Naopak je vhodná doba na seznámení se s osobou, která pro vás do budoucna bude hodně znamenat.

KOZOROZI

Síla tohoto úplňku na vás, zemské znamení, působí fantasticky. Celý týden budete mít velice bystrou mysl. Je to třeba. Začínají se okolo vás motat slabší jedinci, kteří se budou snažit si trochu té síly, co z vás jde, nasosat. Tak si dobře rozmyslete, s kým se v těchto dnech potkáte a komu trochu své energie věnujete. Všichni si ji určitě nezaslouží.

VODNÁŘI

Jistota, pochopení, pevná půda pod nohama a člověk, kterému byste mohli opravdu věřit. To je to, co vám poslední dobou chybělo. A díky energiím přicházejícího úplňku se začíná blýskat na lepší časy a vaše přání se plní. Čekají vás dny v radosti .

RYBY

Celý tento týden se ponese v duchu pochopení, klidu a ohleduplnosti. Myšleno směrem k vaší osobě. Přicházející energie zemského úplňku na vás, vodní znamení působí velice jemně. Určitá křehkost u žen a drsnost u mužů způsobí, že budete velice přitažliví a chtění. Lýtka se nemusí zapalovat jen na jaře.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz