Hlavní obsah
Lidé a společnost

Burešová ze Zoo popsala nepříjemnou zkušenost. Syn doplácí na slávu maminky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Pro svou rodinu by Eva Burešová ze seriálu Zoo dýchala. A tak je teď možná nepříjemně překvapená, že její sláva ovlivňuje i život mladšího syna. Tomu nedávno rodiče spolužáka zrušili pozvánku na dětskou oslavu. A bylo to zřejmě kvůli mamince.

Článek

„Před pár dny jsem řešila takovou malou nepříjemnost, kdy mi otec jednoho Nathankova spolužáka napsal, že sice Nathan dostal pozvánku na oslavu jejich syna, ale rozhodně není pozvaný a díky za pochopení,“ rozpovídala se herečka Eva Burešová, která má syna Nathaniela Adama s hudebníkem Michaelem Krásným.

Čistá dětská duše herečku znovu překvapila

„Zranilo to více mě, než Náťu a když jsem mu celou tu situaci vysvětlovala a snažila se mu říct, proč na oslavu na kterou pozvánku dostal nemůže, po delší pauze mě svou odpovědí odzbrojil,“ říká herečka. Malý chlapeček totiž navzdory své zrušené pozvánce chtěl chlapečka, jehož rodiče pozvánku zrušili, na svou oslavu pozvat. Burešová se tak znovu přesvědčila o čisté dětské duši a byla na syna moc pyšná.

Když se jí pak někteří sledující v komentářích ptali, co bylo jádrem problému a proč Nathaniel nemohl na oslavu dorazit, nebrala si Burešová servítky:Třeba má problém s Nathankovou maminkou. To tak někdy bývá.“

Utíká ze seriálu Zoo

Je možné, že té slávy je na Burešovou už opravdu příliš? Nedávno se nechala slyšet, že s natáčením televizních seriálů končí a dá si na čas pauzu. Během té se chce věnovat hlavně rodině a hudbě, kdyby si však měla opravdu vybrat, nejraději by si otevřela obchůdek se vzácnými kameny a tam vykládala karty.

Už dlouho ji tíží kritika od diváků i sledujících na internetu. Její partner Přemek Forejt navíc prozradil, že je Eva velmi citlivá a vše si moc bere. Pochopitelně ji mrzelo, že syn zřejmě odnesl její slávu, ale v komentářích na sociálních sítích se objevila velká vlna podpory. A tatínek, který pozvání zrušil, dostal za uši!

Zdroj: redakce, Instagram, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz