Hlavní obsah
Lidé a společnost

Dámy, tito čeští fešáci jsou volní! O jejich lásku ale budete muset zabojovat se zástupem fanynek

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Toužíte po slavném partnerovi, vedle kterého budete hvězdou titulních stránek všech časopisů v zemi? Třeba to není tak nemožné! Tihle fešáci podle všeho tu svou pravou ještě nenašli, a tak jste to možná právě vy…

Článek

Marek Lambora

Proslavil se v seriálu Slunečná a Specialisté, má nespočet fanoušků i podporujících skupin. Přesto se veřejnost už dlouho nedozvěděla o žádné jeho lásce. Randil se Šárkou Krausovou, chvíli s Andreou Bezděkovou, ale kromě spekulací ohledně Sáry Rychlíkové je ticho po pěšině. A tak je zřejmě pořád sám!

Často se o něm traduje, že u něj jen tak nějaká žena neuspěje, a tak by „balící tažení na Lamboru“ zřejmě bylo buď, anebo. Ale za risk to rozhodně stojí, co myslíte?

Jan Komínek

Svou vyvolenou nemá údajně po boku ani herec Honza Komínek, kterého si můžete pamatovat například ze seriálu Eliška a Damián. Loni v srpnu se roznesly zvěsti, že je nezadaný. Zda ale do té doby nepotkal tu pravou, kdo ví… Mnohdy je označován za jednoho z našich nejtalentovanějších umělců, a tak je jasné, že tohle je zkrátka dobrá partie!

„Už nejsem takový, jako jsem býval v tom smyslu, že nevyhledávám večírky, mám rád svůj klid,“ popsal nedávno. Zřejmě už by tak mohl klidně pomýšlet na vážný vztah!

Šimon Bilina

Rozchod s partnerkou, herečkou Hankou Drozdovou, oznámil před pár měsíci také herec Šimon Bilina, kterého znáte ze seriálu ZOO. Chvíli se spekulovalo ale o jeho pletkách se Michaelou Pecháčkovou, se kterou hraje v seriálu nastávající rodiče. Ta takové šuškandě často napomáhá fotografiemi, na kterých to mezi dvojicí evidentně jiskří. Zda jsou ale jen přátelé nebo něco víc, to zatím ani jeden z nich neprozradil!

Šimon je známý svou zálibou ve světe esoteriky i poezie, jeho nejlepším kamarádem je Tomáš Klus a prý je s ním legrace. Jdete do toho?

Robert Urban

Dříve randil s tanečnicí Andreou Kheilovou, pak se nedávno pochlubil s kráskou na svém Instgramu, která by měla být jeho patnerkou. Ale od té doby po nové ženě ani památky! Že by byl znovu nezadaný? To by fanynky jistě ocenily.

Patří k těm neobletovanějším mladým hercům u nás, a jelikož ještě nemá ani rodinu a skrývá v sobě pevné morální zásady a smysl pro rodinu - je to ideální partie!

Štěpán Kozub

Jeho sláva začala tak trochu náhodou - jako divadelní herec začal rozdávat rozhovory, zjistil, že má obrovský komediální talent a najednou stál před vyprodanou O2 arenou. Co však jeho slávu nakonec nevydrželo, bylo jeho manželství s krásnou herečkou Barborou Kozubovou, za svobodna Drulákovou, kterou znal už od školy. Společně mají dceru Anežku.

Ačkoliv se nedávno Kozub objevil po boku krásné ženy, dušoval se, že nejde o jeho novou lásku a je stále nezadaný. Pokud tak zvládnete trochu toho „drsnějšího“ humoru, který není ani v nejmenším korektní, Štěpán je právě pro vás!

Zdroj: redakce, Instagram, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz