Hlavní obsah
Umění a zábava

Co stojí za překvapivým návratem Pagáčové do Ulice? Nabídku přijmout nechtěla, rozhodly okolnosti

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto/ Pavel Gwužď (licence zakoupena)

Herečka Patricie Pagáčová (35) ze seriálu Jedna rodina se po letech vrátila do seriálu Ulice v závěrečném dílu před prázdninami. Že by ponuré myšlenky kvůli rozvodu s manželem Tiborem (32) zaháněla vzpomínkami na staré dobré časy?

Článek

V poslední době nemá herečka Patricie Pagáčová vůbec jednoduché období. S manželem Tiborem oznámili rozvod, prioritou je pro ně nadále jejich společná dcera Bibiana - a do toho má Pagáčová práce až nad hlavu. Může tohle vůbec skončit dobrým rozhodnutím? Zdá se, že ano!

Nikdy neříkej nikdy

Terezu Jordánovou milují diváci už od prvních dílů, kdy se začala Ulice vysílat. Herečka před kamerou vyrostla, a to od nevyzrálé puberťačky po dospělou ženu, která přesně ví, co od života chce.

Jinak tomu nebylo i ve skutečném životě, ve kterém se jí opravdu daří. Na Instagramu má více než půl milionu sledujících, firmy s ní chtějí spolupracovat takřka denně, moderovala pořad Česko na grilu, hraje v seriálu Jedna rodina, a teď si k tomu přidá ještě Ulici.

Její prioritou je malá dcerka

Během let dospěla, vdala se, porodila dceru a teď prožívá další životní karambol. S manželem Tiborem si museli přiznat, že jejich láska zkrátka nevyšla. Že by chtěla Pagáčová utéct před starostmi, které v poslední době má? Nebo se jí snad stýská po staré dobré partě, která v Ulici vždy byla? Sama se na svém Instagramu přiznala, že nabídku hned přijmout nechtěla, zároveň si však přála potěšit své fanoušky.

Někdo by jí mohl přeci jen potěšit - spolu s ní se totiž vrací Tereza Brodská, ke které má Pagáčová odjakživa blízko. V Ulici hraje její maminku, Báru Jordánovou. Jaká nová dobrodružství dámy čekají? Na to si musíme ještě chvíli počkat!

Zdroj: Instagram, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz