Hlavní obsah
Umění a zábava

Co přinese jubilejní řada Ulice? Vrací se hvězdy z prvních dílů, na Primě bude prázdno

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Na začátky Ulice se nedá zapomenout! Perfektní rodina Jordánových, které nakonec rozdělily nevěry, trampoty Terezy, nevybouřený Matěj i zlý Lumír. Kdo ses vrací do dvacáté řady?

Článek

Konec seriálu ZOO je na spadnutí a nové díly už se točit nebudou - alespoň ne se všemi herci. Proslýchá se, že by se z příběhu o roztržité chůvě Viky a naivní Sid měla stát mýdlová opera, která poběží každý den. Prima se tak zřejmě nechá inspirovat seriálem Ulice, který letos v září začne na televizních obrazovkách svou jubilejní dvacátou sezónu. Kdo nebude chybět?

Tereza Brodská

Kdo by si nepamatoval Báru Jordánovou! Žila pro rodinu, pro svá dvojčata Terezu s Matějem dělala všechno, přesto jí nakonec učaroval Petr Boháč, který s ní seděl v jedné kanceláři. Alespoň v prvních dílech.

Když po letech Brodská ze seriálu odcházela, chtěla mít na chvíli klid. Dlouho pak hrála na Primě - například v seriálu Slunečná, nebo ZOO. Tam se ale prý neshodli na podmínkách pro nový projekt, a tak přijala nabídku, aby se vrátila do Ulice. Zřejmě jí pomohlo také to, že se vrací její seriálová dcera! A z návratu měl prý radost i její manžel Herbert Slavík, který jí podporoval, aby roli vzala. Tak snad udělala Tereza dobře a bude to návrat plný nostalgie.

Patricie Pagáčová

Nikdy neříkej nikdy, to je zřejmě heslo Patricie Pagáčové. Nejdříve se přidala do seriálu Jedna rodina, kde ztvárnila po boku Vaška Matějovského doktorku Čechovou, teď jí diváci zase uvidí v Ulici. Tam ztvárnila Terezu Jordánovou v dobách, kdy byla ještě sotva pryč ze základní školy a diváci ji milovali.

Tereza se poprvé objevila na svatbě Gábiny, která byla úžasným závěrem devatenácté sezóny. „Tak dlouho jste se mě ptali, jestli se vrátím do Ulice, až vám konečně můžu říct ANO! Přeci jste si nemysleli, že by Tereza nedorazila na Gábiny svatbu.
Když jsem odešla, a novináři se mě často ptali, jestli se vrátím, říkala jsem, že nikdy neříkej nikdy. A věděla jsem proč. I když jsem to neměla v plánu, tak když mi tvůrci zavolali a poprosili mě o to, věděla jsem, že musím… Pro vás diváky, pro Terezu, pro Gábinu a navíc, tenhle seriál navždy bude v mém srdci, to je přeci jasný,“
nechala se Patricie slyšet před létem na svém Instagramu.

O něco lepší návrat by to byl, kdyby se vracel i Jakub Štáfek, který hrál její dvojče Matěje. Jenže k tomu dost pravděpodobně nedojde, Kuba má dost práce s natáčením pokračování Vyšehradu a Ulice ho zřejmě moc neláká. Kdyby to bylo jinak, bylo by to velké překvapení!

Foto: se souhlasem TV Nova

Co se bude dít znovu v seriálu Ulice?

Pavla Tomicová

Do seriálu Ulice by se měla znovu přidat také milovaná Pavla Tomicová, která nedávno zmizela ze seriálu ZOO poté, co měla mít zdravotní problémy a potřebovala nějaký čas, aby se dala do kupy. A zdá se, že zpátky už se nevrátí.

Zda se na ráznou a veselou kadeřnici Simonu mohou diváci znovu těšit, ještě není jasné. Skvěle by ale doplnila předchozí navrátilce!

Zdroj: TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz